Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Speed test: Galaxy S21 FE vs Galaxy S21 Ultra

Speed test: Galaxy S21 FE vs Galaxy S21 Ultra

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Galaxy S21 Fe 5G της Samsung, είναι ένα “οικονομικότερο” Smartphone σε σύγκριση με το κορυφαίο για λίγο καιρο ακόμα, Galaxy S21 Ultra. Στο συγκεκριμένο speed test βλέπουμε αν υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά στην απόδοση μεταξύ τους σε καθημερινή χρήση. Το Galaxy S21 FE 5G έχει τον Snapdragon 888 της Qualcomm στο εσωτερικό του, με θεωρητικά αντίστοιχη ή και λίγο καλύτερη απόδοση από τον Exynos 2100 στο εσωτερικό του Galaxy S21 Ultra.

Έχει όμως και την μισή διαθέσιμη μνήμη RAM στα 6GB σε σύγκριση με τα 12GB του κορυφαίου μοντέλου της σειράς, και μένει να δούμε αν αυτό έχει κάποια επίπτωση σε καθημερινή φυσιολογική χρήση. Ο Snapdragon 888 παρόλα αυτά, έχει γνωστά πλέον προβλήματα με την απόδοση του, την κατανάλωση ενέργειας και την παραγωγή θερμότητας.

Η Samsung φαίνεται να προσπαθεί να περιορίσει τα προβλήματα αυτά, περιορίζοντας αντίστοιχα την απόδοση του Galaxy S21 FE, χωρίς όμως η διαφορά να είναι απαραίτητα ορατή σε καθημερινή χρήση. Προφανώς τα δύο Smartphones έχουν πολλές ακόμα και σημαντικές διαφορές μεταξύ τους, όπως φυσικά οι κάμερες του Galaxy S21 Ultra, το μέγεθος και η ανάλυση της οθόνης αλλά και τα υλικά κατασκευής τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights