Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ To iPhone (θα) ξεκλειδώνει με μάσκα στο iOS 15.4

To iPhone (θα) ξεκλειδώνει με μάσκα στο iOS 15.4

απο Kostas Gliatiotis

Όσο χρήσιμο και αξιόπιστο και αν είναι το FaceID της Apple, αυτή την εποχή αντιμετωπίζει ένα “σοβαρό” πρόβλημα στη λειτουργία του από την στιγμή που πολλές φορές θέλουμε να ξεκλειδώσουμε το iPhone μας ενώ φοράμε μια μάσκα. Στα iPhone 13 Pro και όχι μόνο, αυτό θα αλλάξει στο iOS 15.4 που ετοιμάζει η Apple, αφού στην νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της εταιρείας, το faceID θα μπορεί να αναγνωρίσει τον ιδιοκτήτη του ακόμα και όταν φοράει μάσκα.

Το χαρακτηριστικό φαίνεται ότι απαιτεί μόνο μια νέα καταχώρηση του προσώπου μας και μάλιστα χωρίς μάσκα, ενώ αν θέλουμε μπορεί να απενεργοποιηθεί στις ρυθμίσεις ασφαλείας του iPhone. Σύμφωνα με την περιγραφή που έχει το νέο χαρακτηριστικό, το faceID θα αναγνωρίζει μοναδικά χαρακτηριστικά γύρω από τα μάτια προκειμένου να μπορεί να επιβεβαιώσει ότι είναι ο ιδιοκτήτης του αυτός που θέλει να το ξεκλειδώσει.

Αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι διαθέσιμο στην developer beta έκδοση του iOS 15.4 για το iphone 13 pro, iphone 13 pro max, iphone 13, iphone 13 mini και για όλα τα μοντέλα της σειράς iphone 12. Δυστυχώς δεν είναι ακόμα γνωστό αν θα “επεκταθεί” η αναγνώριση του faceID με μάσκα και σε προηγούμενα μοντέλα της Apple όπως τα iPhone 11 και iPhone Xs.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights