Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Camera test: P50 Pro VS Galaxy S21 Ultra: Σκληρή μάχη

Camera test: P50 Pro VS Galaxy S21 Ultra: Σκληρή μάχη

απο Kostas Gliatiotis

Το Galaxy S21 Ultra της Samsung είναι με διαφορά το πιο ολοκληρωμένο High end smartphone της χρονιάς που μας πέρασε. Όμως στον τομέα της φωτογραφίας, η Huawei είχε και συνεχίζει να έχει μια παράδοση, η οποία συνεχιζεται με το νεότερο P50 Pro. Στο συγκεκριμένο Camera test λοιπόν, βλέπουμε φωτογραφίες από τις κάμερες στο πίσω μέρος των δύο Smartphones.

Οι κάμερες του P50 pro είναι για μια ακόμα φορά σχεδιασμένες σε συνεργασία με την Leica. Η βασική είναι στα 50mp με OIS και για μια ακόμα φορά με έναν μεγάλο σε φυσικό μέγεθος αισθητήρα. Η περισκοπική κάμερα είναι κάτι το “ασυνήθιστο” με ονομαστική ανάλυση 64mp και έναν αισθητήρα μοναδικό στο είδος του, με το zoom να είναι στο 3.5Χ. Υπάρχει φυσικά και η Ultrawide κάμερα που διατηρεί το Auto focus, και μετά από χρόνια το P50 Pro έρχεται με μια ασπρόμαυρη κάμερα που είναι ακόμα “άγνωστο” το πως την εκμεταλλεύεται το Smartphone.

Μια μικρή επανάληψη εδώ, για το Galaxy S21 Ultra. Η κάμερα του χρησιμοποιεί τον HM3 αισθητήρα που κατασκευάζει η Samsung, με ανάλυση 108mp. Έχει OIS και ιδιαίτερα καλή απόδοση, και συνδυάζεται με … τρεις ακόμα κάμερες. Μια από αυτές έχει περισκοπικό φακό και 10X zoom, μια ακόμα προσφέρει ένα πιο “λογικό” 3X Zoom και έχουν και οι δύο ονομαστική ανάλυση 10mp αλλά και OIS. Η Ultra wide κάμερα είναι στα 12mp και είναι η μοναδική μέχρι σήμερα σε Smartphone της Samsung, με Auto focus.

Ακολουθήστε μας σε Social Media

Facebook: https://www.facebook.com/in2mobile

Instagram: https://www.instagram.com/in2mobile/

Twitter: https://twitter.com/in2mobilegr

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights