Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το YouTube αλλάζει (εμφάνιση)

Το YouTube αλλάζει (εμφάνιση)

απο Kostas Gliatiotis

Είναι γεγονός ότι η Google δεν κάνει συχνά σημαντικές αλλαγές στις υπηρεσίες της και στις εφαρμογές που τις υποστηρίζουν. Μάλιστα κάποιες από αυτές, όπως το απαράδεκτο σε εμφάνιση και δομή, Google Photos, είναι σίγουρο ότι πρέπει να βελτιωθεί, σύντομα και δραστικά. Το YouTube όμως είναι μια διαφορετική “υπόθεση” αφού η Google κάνει πιο… συχνά αλλαγές στην υπηρεσία, την web έκδοση του και φυσικά την εφαρμογή για Android smartphones και iOS συσκευές της Apple.

Το περίεργο είναι ότι για πολλές από τις αλλαγές αυτές, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημερώση από την Google και αυτό ισχύει και στην συγκεκριμένη περίπτωση για την εφαρμογή του YouTube. Η προβολή ενός βίντεο σε πλήρη οθόνη, έχει πλέον διαφορετικές επιλογές διαθέσιμες, για Like, Dislike (με την νέα μορφή του) και την δυνατότητα να κάνει share κάποιος το βίντεο πιο άμεσα. Οι αλλαγές είναι ήδη διαθέσιμες στην νεότερη έκδοση του YouTube app που είναι διαθέσιμο στο Play store για Android smartphones.

Θεωρητικά είναι διαθέσιμες και για iPhones όμως προς το παρόν όχι στη χώρα μας. Η έκδοση της εφαρμογής σε Galaxy S21 Ultra, Galaxy Z flip 3, Redmi Note 10 Pro εμφανίζει ήδη τις νέες επιλογές, ενώ αυτή για το iPhone 13, iPhone 13 pro και iphone 12 pro δεν τις προσφέρει ακόμα στην νεότερη έκδοση της εφαρμογής για το iOS 15.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights