Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Τι είναι το Google Pay και πως δουλεύει

Τι είναι το Google Pay και πως δουλεύει

απο Kostas Gliatiotis

Το Google Pay, είναι η ενσωματωμένη “υποδομή” σε όλα πλέον τα Android Smartphones για ανέπαφες συναλλαγές και όχι μόνο, με τη χρήση πάντα του NFC, που επίσης έχουμε δει σε ξεχωριστό βίντεο πως λειτουργεί.

 

Στο συγκεκριμένο βίντεο, βλέπουμε λίγο πιο αναλυτικά τι είναι το Google Pay, τι προϋποθέσεις υπάρχουν για να το χρησιμοποιήσει κάποιος, και το πως ακριβώς μπορεί να προσθέσει μια χρεωστική ή πιστωτική κάρτα προκειμένου να πληρώνει με αυτό. Υποστηρίζεται προς το παρόν από δύο μόνο Ελληνικές τράπεζες, την Εθνική και την Eurobank, αλλά και από άλλες ανεξάρτητες υπηρεσίες συναλλαγών, όπως η Curve, Revolut, N26, Paysafe.

Για παράδειγμα στο βίντεο βλέπουμε πως λειτουργεί το Google Pay στο Poco X4 Pro, όμως με την ίδια ακριβώς ευκολία λειτουργεί και σε σχεδόν κάθε άλλο Smartphone, όπως τα Galaxy S22 Ultra, Vivo V23 5G, Galaxy Z Fold 3, Galaxy A53, Note 11 Pro, Xiaomi Note 11, Realme 9, Realme GT2, Realme GT2 Pro κλπ.

Τι είναι το NFC

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights