Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Android 13 και One UI 5 σε Galaxy Z Fold 4 και z Flip 4

Android 13 και One UI 5 σε Galaxy Z Fold 4 και z Flip 4

απο Kostas Gliatiotis

Πριν περίπου 20 ημέρες, η Samsung ξεκίνησε τη διάθεση της αναβάθμισης σε Android 13 για την μέχρι στιγμής (και για λίγο καιρό ακόμα…) νεότερη flagship σειρά της, τα Galaxy S23. Η νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google δεν έχει εκτεταμένες αλλαγές στην εμφάνιση και τις δυνατότητες, έρχεται όμως με βελτιώσεις και προσθήκες σε “βαθύτερο” επίπεδο. Παρόλα αυτά, η Samsung φρόντισε το One UI 5, η νεότερη έκδοση του δικού της γραφικού περιβάλλοντος να έχει αρκετές και χρήσιμες αλλαγές, τις οποίες και έχουμε δει αναλυτικά σε ξεχωριστό βίντεο. 

Στη συνέχεια, η αναβάθμιση έγινε διαθέσιμη για την αμέσως προηγούμενη σειρά των Galaxy S21, με το Galaxy S21 Ultra να παραμένει ένα κορυφαίο σε συνολική απόδοση Smartphone μέχρι και σήμερα, σχεδόν δύο χρόνια πλέον μετά την παρουσίαση του από την εταιρεία. Με καθυστέρηση λοιπόν, η αναβάθιση σε Android 13 και One UI 5 ξεκίνησε πλέον να γίνεται διαθέσιμη και για τα δύο νεότερα Foldables της εταιρείας, το Galaxy Z Fold 4 και το πιο “πρακτικό” και προσβάσιμο οικονομικά Galaxy Z Flip 4.

Προς το παρόν, και όπως μάλλον συνηθίζει η Samsung, η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη στην αγορά της Νοτίου Κορεάς, και πρόκειται σταδιακά να επεκταθεί και στον υπόλοιπο κόσμο. Εδώ μάλιστα, δεν υπάρχουν και διαφορετικές εκδόσεις των δύο foldable smartphones της εταιρείας, αφού βασίζονται στον Snapdragon 8+ Gen 1 επεξεργαστή της Qualcomm σε ολόκληρο τον κόσμο.

Θεωρητικά, λίγο καιρό αργότερα, και εκτός απροόπτου πριν την αλλαγή χρονιάς, η αναβάθμιση θα γίνει διαθέσιμη για ακόμα περισσότερα Smartphones της εταιρείας. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα αμέσως προηγούμενα Galaxy Z Fold 3, Z Flip 3 αλλά και το Galaxy S21 FE, που παρά την ονομασία του, έχει λιγότερο από ένα χρόνο διαθέσιμο στην αγορά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights