Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Poco F3 5G Review: Το πραγματικό Flagship killer

Poco F3 5G Review: Το πραγματικό Flagship killer

απο Kostas Gliatiotis

Αν υπάρχει μια εταιρεία που γνωρίζει καλύτερα από όλες πως να κατασκευάζει οικονομικά Smartphones με εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά, αυτή είναι η Poco που τυπικά συνεχίζει να ανήκει στην Xiaomi. Εκεί όμως που τα προηγούμενα χρόνια κάποια από τα Smartphones της εταιρείας έκαναν σημαντικές παραχωρήσεις προκειμένου να πετύχουν την τιμή πωλησης με ένα τουλάχιστον εντυπωσιακό χαρακτηριστικό, οι νεότερες προτάσεις της Poco δεν αντιμετωπίζουν παρόμοια… προβλήματα.

Το Poco F3 λοιπόν, που είναι και η καλύτερη πρόταση της εταιρείας που είσαγεται επίσημα από την Info-Quest στη χώρα μας, φαίνεται να είναι ένα εντυπωσιακά ισχυρό Smartphone με μια αντίστοιχα κορυφαία οθόνη, πολυτελή κατασκευή και χαμηλή τιμή πώλησης. Το ερώτημα που θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε στο συγκεκριμένο review είναι ποια και αν έχει κάνει κάποια σημαντική παραχώρηση η εταιρεία για να πετύχει την τιμή αυτή.

Σχεδιασμός

Εκεί που πρώτες συσκευές της Poco έκαναν σημαντικές παραχωρήσεις στον τομέα του σχεδιασμού, οι νεότερες προτάσεις της έχουν βελτιωθεί σημαντικά σε εξωτερική εμφάνιση και υλικά κατασκευής. Αν το απλό Poco X3 ήταν όμορφο μεν αλλά με πλαστική κατασκευή, το Poco F3 είναι ένα πλήρως πολυτελές Smartphone, στο μέτρο που μπορεί προκειμένου η τιμή του να παραμείνει τόσο ανταγωνιστική.

Έτσι το πίσω μέρος του, που δείχνει συνήθως την πολυτέλεια μιας συσκευής, είναι κατασκευασμένο πλέον από γυαλί, και συγκεκριμένα Gorilla Glass 5. Η παλαιότερη έκδοση του συγκεκριμένου υλικού είναι απόλυτα αποδεκτή σε αυτή την κατηγορία, ειδικά από την στιγμή που άλλες συσκευές με αυτό το κόστος συνεχίζουν να είναι κατασκευασμένες από πλαστικό.

Μάλιστα το Poco F3 έχει και πιστοποίηση ΙΡ53 που παρότι δεν το κάνει «αδιάβροχο», εξασφαλίζει ότι μια τυχαία επαφή με νερό δεν θα του προκαλέσει κάποια ζημιά.

Στο πρακτικό κομμάτι τώρα, η Poco συνεχίζει να θεωρεί, όπως και η Xiaomi, ότι ο αισθητήρας αποτυπωμάτων στο πλαϊνό μέρος και συγκεκριμένα πάνω στο πλήκτρο ενεργοποίησης, είναι η καλύτερη επιλογή.

Συνήθως στην μεσαία κατηγορία, οι αισθητήρες οπτικής τεχνολογίας μέσα στην οθόνη, είναι λιγότερο γρήγοροι σίγουρα και λιγότερο αξιόπιστοι σε κάποιες περιπτώσεις. Το Poco F3 δεν έχει κανένα από αυτά τα προβλήματα με τον συγκεκριμένο αισθητήρα. Μάλιστα η εταιρεία έχει φροντίσει ώστε και η οθόνη να ανάβει πραγματικά άμεσα προκειμένου η αίσθηση ότι έχει ξεκλειδώσει γρήγορα να είναι ακόμα πιο… έντονη.

Αν ενοχλεί κάτι που απουσιάζει είναι η 3.5mm υποδοχή για ενσύρματα ακουστικά, με το Poco F3 να είναι στο… οριο τιμής όπου είναι λογικό να επενδύσει κάποιος σε ένα ζευγάρι ασύρματων καλών ακουστικών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights