Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei P20 Pro Review : Απλά το καλύτερο

Huawei P20 Pro Review : Απλά το καλύτερο

απο Kostas Gliatiotis

Για την εγγραφή Video τώρα, το P20 Pro προσφέρει αντίστοιχα εντυπωσιακές και διαφορετικές μεταξύ τους δυνατότητες. Αρχικά η μέγιστη ανάλυση είναι προφανώς το 4k, στο οποίο όμως δυστυχώς δεν λειτουργεί καμία από τις δυνατότητες σταθεροποίησης που διαθέτει το Smartphone.

Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στο συνηθισμένο H264 codec για την συμπίεση των αρχείων, ή το νεότερο και υπό συνθήκες καλύτερο H265, που είναι περισσότερο χρήσιμο σε 4k αρχεία προκειμένου να μειώσει σημαντικά το μέγεθος τους.

Η ηλεκτρονική σταθεροποίηση που προσφέρει το P20 Pro σε 1080p video είναι απόλυτα ικανοποιητική, και θα μπορούσε κανείς να πει ότι πλησιάζει το άριστο ακόμα και σε σύγκριση με συσκευές που εκμεταλλεύονται ταυτόχρονα και το OIS που διαθέτουν.

Πιθανότατα προκειμένου να μην «διαφέρει» αρνητικά σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, η Huawei έχει προσθέσει και αυτή τη δική της λειτουργία εγγραφής σε πολύ αργή κίνηση με 960 καρέ το δευτερόλεπτο. Η διαδικασία εγγραφής διαφέρει όμως σημαντικά, και επιτρέπει απλά την καταγραφή για μικρό χρονικό διάστημα ενός ξεχωριστού αρχείου, και όχι την ενεργοποίηση του Super Slow Motion κατά την διάρκεια ενός κανονικού Video.

Το αποτέλεσμα είναι πάντα video διάρκειας 10 δευτερολέπτων, και ανάλυσης 720p, όπου τα δύο πρώτα και τα δύο τελευταία δευτερόλεπτα είναι σε κανονική ταχύτητα, και στο ενδιάμεσο υπάρχουν 6 δευτερόλεπτα πολύ αργής κίνησης.

Υπάρχει και η δυνατότητα εγγραφής σε 1080p με 120 καρέ το δευτερόλεπτο, αλλά και σε 720p με 240 καρέ, και εδώ δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός στην διάρκεια του Video, εκτός από τον διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights