Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei P20 Pro Review : Απλά το καλύτερο

Huawei P20 Pro Review : Απλά το καλύτερο

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Εκμεταλλευόμενη τις εξωτερικές διαστάσεις του P20 Pro αλλά και αναγνωρίζοντας την ανάγκη του χρήστη να εκμεταλλεύεται όλα όσα μπορεί αυτό να κάνει χωρίς να είναι πάνω από τον … φορτιστή του, η Huawei έχει επιλέξει μια αρκετά μεγάλη μπαταρία των 4.000 mAh.

Το EMUI 8.1 έχει και αυτό με τη σειρά του τη δυνατότητα να αναγνωρίζει τις συνήθειες του χρήστη και να προσπαθεί να προσαρμόσει και την κατανάλωση από τις εγκατεστημένες εφαρμογές, προσφέροντας όπως πάντα και την δυνατότητα να επιλέξει αυτός ποιες θέλει να λειτουργούν μονίμως ή όχι.

Ο χρόνος λειτουργίας καλύπτει με χαρακτηριστική άνεση ακόμα και έντονη χρήση μιας ημέρας, στο τέλος της οποίας το P20 Pro συνήθως δεν έχει μείνει από μπαταρία, αλλά έχει ένα περίπου 20% που απλά δεν επαρκεί και για την επόμενη.

Με λιγότερο έντονη χρήση ο χρόνος αυτός μπορεί να επεκταθεί ακόμα περισσότερο, τουλάχιστον μέχρι το μέσο της επόμενης ημέρας ή ακόμα και το τέλος αυτής. Η Huawei έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στον τρόπο που φορτίζει το P20 Pro, και στην ταχύτητα της ίδιας της φόρτισης, αλλά και στο πόσο αποδοτικά γίνεται αυτή μέσα σε όρια ασφαλείας. Η μπαταρία μπορεί να γεμίσει σε περίπου 2 ώρες από εντελώς άδεια, αρκεί να χρησιμοποιείται ο φορτιστής που βρίσκεται στο κουτί του Smartphone μαζί με το καλώδιο του.

Στις διαθέσιμες επιλογές προσαρμογής, υπάρχει μια ενδιαφέρουσα επιλογή, που η huawei προσθέτει μόνο στις συσκευές της που διαθέτουν AMOLED Οθόνη. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μαύρο φόντο για το μενού και τις εφαρμογές όπου είναι αυτό δυνατόν, προκειμένου να εκμεταλλευτεί την μειωμένη κατανάλωση ενέργειας, αφού μια AMOLED οθόνη πρακτικά σβήνει εντελώς στα σημεία που δείχνει μαύρο χρώμα.

Συμπέρασμα.

Το P20 Pro είναι το καλύτερο Smartphone που έχει κατασκευάσει η Huawei μέχρι σήμερα, και ένα Smartphone που δείχνει με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατότητες αλλά και την «έμπνευση» που έχει η εταιρεία στο να δημιουργεί κάτι το ασυνήθιστα διαφορετικό από το συνηθισμένο. Σε μια πολύ καλή «συγκυρία» με δεδομένο το τι προσφέρει ο ανταγωνισμός, η Huawei δεν επαναπαύθηκε και το P20 Pro είναι όσο νέο σε σύγκριση με τον προκάτοχο του πρέπει να είναι. Σε μια αγορά που η τεχνολογία περισσεύει, κάθε Smartphone πρέπει να την εκμεταλλεύεται και να την προσφέρει στον χρήστη του απλόχερα.

Δεν υπάρχει πιθανότατα κανένα άλλο Smartphone που να μπορεί αυτή τη στιγμή να κάνει τον ιδιοκτήτη του να θέλει τόσο πολύ να ασχοληθεί με αυτό, τις δυνατότητες, και φυσικά τις κάμερες του, όπως μπορεί να το κάνει το P20 Pro της Huawei. Σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή κατασκευή, συναρμολόγηση και φυσικά την μοναδική του εμφάνιση, το P20 Pro πετυχαίνει ταυτόχρονα και κάτι σπάνιο πλέον, να κάνει την έστω και αυξημένη τιμή πώλησης του να δείχνει απόλυτα λογική για αυτό που προσφέρει σαν αντάλλαγμα στον υποψήφιο ιδιοκτήτη του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights