Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy J4 Plus Review : Ανάγκη για άμεση βελτίωση

Samsung Galaxy J4 Plus Review : Ανάγκη για άμεση βελτίωση

απο Kostas Gliatiotis

Κάμερα.

Μοναδικός ίσως τομέας όπου αντικειμενικά το J4 plus αποτελεί βελτίωση σε σύγκριση με το παρελθόν είναι αυτός της κάμερας που έχει στο πίσω μέρος του. Με ονομαστική ανάλυση 13 Mpixels και ένα αρκετά φωτεινό f/1.9 διάφραγμα στον φακό της, έστω και οριακά καταφέρνει να περάσει πάνω από τον μέσο όρο σε πραγματική ποιότητα φωτογραφιών.

Σε συνθήκες καλού φωτισμού ημέρας, το J4 plus δείχνει με τον καλύτερο τρόπο ότι η εταιρεία έχει πλέον σημαντική εμπειρία στην δημιουργία καλών φωτογραφικών μηχανών ακόμα και σε οικονομικές συσκευές. Η λεπτομέρεια των φωτογραφιών είναι πολύ καλή, το χρωματικό τους εύρος αποδεκτό σε κάθε περίπτωση,  και σε γενικές γραμμές είναι ευχάριστες και χρήσιμες για αποστολή  μέσω IM’s και την δημοσίευση σε Social Media.

To HDR μπορεί από την πλευρά του να παράγει μερικές ακόμα πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες, τηρουμένων πάντα των αναλογιών.

Ακόμα όμως και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, η κάμερα του J4 plus καταφέρνει ότι καλύτερο της επιτρέπει το Hardware στο εσωτερικό του. Η ίδια η κάμερα «προσπαθεί» να βγάλει όσο το δυνατόν καλύτερες φωτογραφίες, το f/1.9 διάφραγμα συμβάλει στο να είναι αρκετά φωτεινές, και μόνο η λεπτομέρεια τους είναι χαμηλή, λόγω των αντίστοιχα περιορισμένων δυνατοτήτων του υπόλοιπου τηλεφώνου και κυρίως του επεξεργαστή του.

Σε γενικές γραμμές, η κάμερα είναι πιθανότατα το μόνο αντικειμενικά ισχυρό επιχείρημα επιλογής του J4 Plus αντί του ανταγωνισμού του. Παρότι κάποιες συσκευές μπορούν να φτάσουν κοντά στην απόδοση του, είναι λίγες αυτές που μπορούν να την ξεπεράσουν.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights