Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy J4 Plus Review : Ανάγκη για άμεση βελτίωση

Samsung Galaxy J4 Plus Review : Ανάγκη για άμεση βελτίωση

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής Μνήμη.

Ίσως η πιο ανεξήγητη επιλογή που έχει κάνει η Samsung για το J4 plus  είναι αυτή του επεξεργαστή που βρίσκεται στο εσωτερικό του. Την εποχή που σε σημαντικά οικονομικότερες συσκευές μπορεί να βρει κανείς πλέον σημαντικά καλύτερες επιδόσεις, η Samsung επέλεξε τον ιδιαίτερα αδύναμο Snapragon 425 της Qualcomm.

Με μόλις 4 πυρήνες Α-53 στο εσωτερικό του, χρονισμένους στο 1.4 GHz, ο Snapdragon 425 είναι ο ίδιος επεξεργαστής που η… Xiaomi χρησιμοποιούσε πριν περίπου 2 χρόνια σε Smartphones των 150 ευρώ. Για τα τέλη του 2018, και ειδικά για ένα Smartphone των 200 ευρώ, η επιλογή του είναι το λιγότερο απλά λάθος.

Στο j4 Plus μάλιστα συνδυάζεται και με μόλις 2 GB μνήμης RAM, που για τα δεδομένα της σημερινής εποχής, τις απαιτήσεις των εφαρμογών αλλά και του ίδιου του Android 8.0 oreo είναι το ελάχιστο για αποδεκτή ταχύτητα.

Η ταχύτητα αυτή είναι έτσι και αλλιώς αρκετή για απλή καθημερινή χρήση, αν και εδώ για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο δίκαιοι πρέπει να αναφέρουμε ότι η Samsung έχει σχεδιάσει το J4 plus για αυτή ακριβώς τη χρήση.

Οι χρήστες που θέλουν ένα Smartphone Που να μπορεί να τρέχει μονίμως εφαρμογές όπως το Viber ή/και τον facebook messenger και να μπορούν να κάνουν και ότι άλλο θέλουν με αυτό, θα πρέπει να αναζητήσουν κάτι άλλο και όχι το J4 plus.

Στον τομέα των γραφικών η κατάσταση είναι ακριβώς η ίδια, αφού η Adreno 308 είναι αρκετά παλιά πλεόν, με απόδοση που οριακά καλύπτει τις απαιτήσεις της 1440 x 720 οθόνης του Smartphone.

Για παιχνίδια υπάρχει η δυνατότητα να παίξει κανείς τα πιο απλά από αυτά, και μάλιστα με μικρά «κολλήματα» σε κάποιες περιπτώσεις, κάτι που κατά τη γνώμη μας δεν θα έπρεπε να συμβαίνει.

Για τον αποθηκευτικό χώρο, το J4 plus έχει ονομαστικά 32 GB από τα οποία πραγματικά διαθέσιμα είναι τα 24 περίπου στον ιδιοκτήτη του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights