Αρχικη ΦΗΜΕΣ Φωτογραφίες του Huawei P30 Lite από την ΤΕΕΝΑ
p30 lite

Φωτογραφίες του Huawei P30 Lite από την ΤΕΕΝΑ

απο Kostas Gliatiotis

H Κινεζική αρχή πιστοποίησης TEENA, αποτελεί παραδοσιακά πλέον μια πολύ καλή “πηγή” πληροφοριών για Smartphones που δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί επίσημα από τον κατασκευαστή τους. Το P30 Lite της Huawei αποτελεί το νεότερο από αυτά, αφού έκανε την εμφάνιση του σε φωτογραφίες στην Κινεζική αρχή, περίπου 25 μέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του.

Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του Smartphone, όπως οι τρεις διαφορετικές κάμερες στο πίσω μέρος του, κάτι που η Huawei θα προσφέρει για πρώτη φορά σε συσκευή της μεσαίας κατηγορίας τιμής. Ο αισθητήρας αποτυπωμάτων είναι επίσης σε αυτό το πίσω μέρος, αφού σε αυτή την κατηγορία δεν θεωρείται (ακόμα) δεδομένη η τοποθέτηση του κάτω από την οθόνη, κάτι που πιθανότατα δεν είναι και τεχνικά δυνατόν, αφού αυτή του P30 Lite θα είναι τεχνολογίας LCD.

Η ίδια η οθόνη τώρα, θα έχει διαγώνιο 6.13 ίντσες σύμφωνα με την TEENA, και στο πάνω μέρος της υπάρχει μόνο ένα μικρό Notch για την μπροστινή κάμερα, στην ίδια λογική με την οποία σχεδιάζει όλες τις συσκευές της πλέον η Huawei. Τα ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, όμως είναι σχεδόν δεδομένο ότι η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει τον δικό της Kirin 710 επεξεργαστη που έχουμε γνωρίσει στα P Smart 2019, Mate 20 Lite και P Smart Plus ενώ θα συνδυάζεται με 4 GB RAM στη βασική έκδοση, με πιθανότητα να δούμε και μια ακόμα με 6 GB και 128 GB αποθηκευτικού χώρου.

Για τις τρεις κάμερες δεν είναι ακόμα γνωστή η ανάλυση και τα χαρακτηριστικά της κάθε μιας, όμως είναι ιδιαίτερα πιθανό πλέον η μια από αυτές να έχει υπερ ευρυγώνιο φακό, μια “τάση” της αγοράς που κατεβαίνει πλέον προς τη μεσαία κατηγορία τιμής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights