Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Y6 2019 Review : Η ομορφιά δεν κοστίζει

Huawei Y6 2019 Review : Η ομορφιά δεν κοστίζει

απο Kostas Gliatiotis

Κάμερα.

Στο πίσω μέρος του Y6 2019 βρίσκεται μια κάμερα «μόνο», με ονομαστική ανάλυση 13 MPixels για τον αισθητήρα της, και ένα ιδιαίτερα … φωτεινό f/1.8 διάφραγμα για τον φακό μπροστά από αυτόν. Η απόδοση της κάμερας αυτής, μπορούμε να πούμε ότι είναι λίγο καλύτερη συνολικά από αυτό που θα περίμενε κανείς σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Οι φωτογραφίες που μπορεί να βγάλει κατά τη διάρκεια της ημέρας το Y6 2019, έχουν εντυπωσιακά υψηλό χρωματικό εύρος, ενώ τα επίπεδα φωτισμού και λεπτομέρειας είναι και αυτά με τη σειρά τους κοντά στο μέγιστο που μπορεί να περιμένει κάποιος από τη συσκευή.

Η Huawei παραδοσιακά «κρύβει» το HDR στην κατηγορία με τις περισσότερες επιλογές της εφαρμογής της κάμερας, όμως στην περίπτωση του Y6 2019 αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αφού δεν είναι ιδιαίτερα συχνά απαραίτητο για τις απλές φωτογραφίες που καλείται να βγάλει. Η λήψη με αυτό ενεργό, απαιτεί λίγο περισσότερο χρόνο, μέσα στα πλαίσια παντως του τι είναι λογικό.

Για τη φωτογράφιση σε συνθήκες με χαμηλό φωτισμό, η Huawei έχει επιλέξει να «προσφέρει» στην κάμερα ένα αρκετά φωτεινό f/1.8 διάφραγμα, που και εδώ δεν θεωρείται δεδομένο σε αυτά τα χρήματα. Οι φωτογραφίες έχουν αρκετά καλά επίπεδα φωτισμού, σημαντικά υψηλότερα από το συνηθισμένο, ενώ και η λεπτομέρεια διατηρείται μέσα στα όρια του αποδεκτού.

Η λήψη φωτογραφιών απαιτεί λίγο πιο σταθερό χέρι, ενώ και η αποθήκευση τους χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο, όμως το αποτέλεσμα είναι πάντα σημαντικά καλύτερο από τις περισσότερες συσκευές του ανταγωνισμού του Y6 2019.

Το Smartphone προσφέρει μια κάμερα σχεδιασμένη να καλύπτει τις βασικές απαιτήσεις που μπορεί να έχει κανείς από μια συσκευή αυτού του είδους. Σε κάθε περίπτωση η πραγματική της απόδοση καλύπτει με άνεση αυτό της τον στόχο, και δεν πρόκεται να «ενοχλήσει» τον ιδιοκτήτη του Y6 2019 με την απόδοση της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights