Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Y6 2019 Review : Η ομορφιά δεν κοστίζει

Huawei Y6 2019 Review : Η ομορφιά δεν κοστίζει

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής μνήμη.

Για το εσωτερικό του Y6 2019 η Huawei επέλεξε έναν αρκετά οικονομικό επεξεργαστή, που έρχεται από την Mediatek, και συγκεκριμένα τον Helio A22.

Ο επεξεργαστής αυτός έχει συνολικά 4 πυρήνες στο εσωτερικό του, αρχιτεκτονικής Α-53 της ARM, με σχετικά υψηλή συχνότητα λειτουργίας όμως στα 2.0 GHz. Η συχνότητα αυτή είναι που επιτρέπει στο Y6 2019 να λειτουργεί σημαντικά καλύτερα από ότι περιμένει κανείς αρχικά με βάση τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Η εκκίνηση εφαρμογών έχει την αναμενόμενα μικρή καθυστέρηση που δικαιολογείται σε αυτή την κατηγορία, ενώ η εκτέλεση τους στην συνέχεια γίνεται χωρίς σημαντικά προβλήματα. Τα 2 GB μνημης RAM είναι ίσως ο μοναδικός περιοριστικός παράγοντας για το Smartphone, αφού αποτελούν πλέον τη μικρότερη χωρητικότητα για την ομαλή λειτουργία μιας συσκευής.

Με Social media εφαρμογές να τρέχουν μονίμως, το Y6 2019 λειτουργεί ικανοποιητικά γρήγορα, και μόνο η εκκίνηση κάποιας επιπλέον εφαρμογής που είναι σχετικά απαιτητική, θα έχει μια ορατή καθυστέρηση.

Πιθανότατα εδώ η Huawei να μπορούσε να κάνει μια καλύτερη επιλογή επεξεργαστή, όμως μπορούμε να καταλάβουμε ότι η «παραχώρηση» έγινε προκειμένου το Smartphone να προσφέρει τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του σε αυτό το κόστος.

Ο αποθηκευτικός χώρος είναι παρόλα αυτά αποδεκτός σε κάθε περίπτωση, αφού από τα 32 GB ονομαστικά, τα 25,4 είναι πραγματικά διαθέσιμα στον ιδιοκτήτη του Y6 2019. Κάτι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτο εδώ είναι η ξεχωριστή υποδοχή για την MicroSD κάρτα μνήμης. Με αυτόν τον τρόπο ο ιδιοκτήτης του μπορεί να έχει δύο κάρτες SIM ενεργές και τη δυνατότητα να αυξήσει τον αποθηκευτικό χώρο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights