Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Y6 2019 Review : Η ομορφιά δεν κοστίζει

Huawei Y6 2019 Review : Η ομορφιά δεν κοστίζει

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Το Y6 2019 έχει στο εσωτερικό του μια σχετικά μεγάλη σε χωρητικότητα μπαταρία, των 3.020 mAh, ειδικά με δεδομένες τις περιορισμένες απαιτήσεις του Hardware.

Η μπαταρία αυτή, χαρίζει στη συσκευή πολύ καλούς χρόνους αναμονής αλλά και λειτουργίας, ακόμα και σε σχετικά «απαιτητική» χρήση. Οι δύο ημέρες συνεχόμενης λειτουργίας, είναι με χαρακτηριστική άνεση μέσα στις δυνατότητες της μπαταρίας, ενώ ο χρόνος αυτός πολύ δύσκολα μπορεί να πέσει κάτω από την μια ημέρα.

Το EMUI έχει παραδοσιακά αρκετές επιλογές για τη διαχείριση της μπαταρίας, αλλά και τον έλεγχο των εφαρμογών που τρέχουν μονίμως και πιθανότατα αυξάνουν την κατανάλωση ενέργειας.

Στο κάτω μέρος του Y6 2019 υπάρχει μια MicroUSB θύρα για την φόρτιστη και την επικοινωνία με τον υπολογιστή, μια αναμενόμενη επιλογή σε αυτή τη κατηγορία τιμής.

Συμπέρασμα.

Με το Y6 2019 η Huawei θέλει να προσφέρει μια συνολικά πολυτελή και όμορφη συσκευή, σε όσους δεν θέλουν να ξοδέψουν πολλά χρήματα για την αγορά του επόμενου τους Smartphone.

Με τα χαρακτηριστικά του, και κυρίως την μεγάλη σε μέγεθος και πολύ καλή σε απόδοση οθόνη του, το Smartphone είναι ιδανικό τόσο για το νεότερο σε ηλικία κοινό, όσο και για αυτούς που αναζητούν μια συσκευή για εύκολη και καθημερινή χρήση.

Το θετικό σε κάθε περίπτωση, είναι ότι η Huawei έκανε ίσως το καλύτερο που μπορεί, προκειμένου να προσφέρει το Y6 2019 σε μια πολύ ελκυστική τιμή πώλησης, που είναι ακριβώς όσο χαμηλότερη «πρέπει» ώστε να είναι μια εναλλακτική του επισης νέου Y7 2019.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights