Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Sony Xperia 10 Review : Ευχάριστα ασυνήθιστο
Xperia 10

Sony Xperia 10 Review : Ευχάριστα ασυνήθιστο

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Η Sony Mobile έχει μια παράδοση να εξοπλίζει τις συσκευές της με μπαταρίες μικρότερης χωρητικότητας από το συνηθισμένο, που όμως με καλή διαχείριση ενέργειας και σωστό σχεδιασμό του Hardware, προσφέρουν τελικά αποδεκτά αποτελέσματα.

Το XPeria 10 δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό, και η μικρή μπαταρία των 2.870 mAh αποδίδει σημαντικά καλύτερα από το αναμενόμενο. Το Smartphone μπορεί να βγάλει με άνεση μια ημέρα σχετικά έντονης λειτουργίας, απλά στο τέλος αυτής η μπαταρία θα έχει περίπου 15% της ενέργειας της ακόμα διαθέσιμη.

Οι δύο ημέρες χρήσης είναι κάτι που μπορεί να πετύχει κάποιος μόνο με ιδιαίτερη προσοχή, και χωρίς να είναι απαιτητικός με το Xperia 10, ένα είδος χρήσης για το οποίο δεν έχει σχεδιαστεί απαραίτητα η συσκευή. Εδώ θα θέλαμε από τη Sony Να έχει επιλέξει μια μεγαλύτερη μπαταρία, κυρίως για να μπορεί ο ιδιοκτήτης του να δει βιντεο για περισσότερη ώρα στην μεγάλη οθόνη, χωρίς να «αγχώνεται» για την κατανάλωση μπαταρίας.

Το Xperia 10 φορτίζει μέσω μιας USB Type-C θύρας στο κάτω μέρος του, όμως ενώ τεχνικά υποστηρίζει το Quick Charge πρότυπο της Qualcomm, η Sony έχει στη συσκευασία του έναν σχετικά μικρό φορτιστή που μπορεί να παρέχει μόνο 1.5 Α. Πρακτικά το Smartphone θέλει περίπου δύο ώρες για να γεμίσει τη μπαταρία του, χρόνος που θα θέλαμε να είναι λίγο πιο σύντομος.

Συμπέρασμα.

Στο Xperia 10 η Sony Mobile έχει φροντίσει να «χαρίσει» πολλές δυνατότητες που διαφέρουν από τον ανταγωνισμό του. Η σημαντικότερη από αυτές είναι προφανώς η διαφορετική του οθόνη, και η αντίστοιχα διαφορετική εμπειρία θέασης που αυτή προσφέρει.

Αν το Smartphone είχε λίγο καλύτερη απόδοση στον τομέα της κάμερας, και λίγο πιο ισχυρό επεξεργαστή στο εσωτερικό του, θα ήταν μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική πρόταση, κάτι που μας έχει λείψει από την συγκεκριμένη εταιρεία.

Στην τιμή που διατίθεται όμως επίσημα το Xperia 10, έχει απέναντι του προτάσεις του ανταγωνισμού που είναι τεχνικά τουλάχιστον, ανωτερες στους σημαντικούς τομείς. Αυτό δεν το κάνει λιγότερο «καλό» συνολικά, όμως πιθανότατα προϋποθέτει μια μείωση της τιμής πώλησης του από την εταιρεία ώστε να έχει την… τύχη που του αξίζει στα καταστήματα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights