Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Redmi Note 7 Review : Κορυφαίο Value for Money
note 7

Xiaomi Redmi Note 7 Review : Κορυφαίο Value for Money

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Η οθόνη του Redmi Note 7 έχει διαγώνιο 6.3 ιντσών όπως ήδη αναφέραμε, και ανάλυση 2340 x 1080 pixels, αυτό δηλαδή που θεωρείται πλέον δεδομένο σε μια καλή LCD Οθόνη αυτης της κατηγορίας τιμής, και όχι μόνο.

Χρωματικά, η Xiaomi έχει επιλέξει ένα Panel που καταφέρνει να συνδυάζει με σχετική επιτυχία, την έντονη χρωματική απόδοση, με αρκετά καλή συμπεριφορά συνολικά. Οι γωνίες θέασης είναι ικανοποιητικές, και μόνο υπό υπερβολικά μεγάλη γωνία μπορεί να δει κάποιος σημαντική αλλοίωση στα χρώματα που προβάλλονται.

Στις διαθέσιμες ρυθμίσεις για την χρωματική προσαρμογή της οθόνης, η Xiaomi έχει την δική της διάταξη για τις επιλογές που προσφέρονται. Το προεπιλεγμένο Mode αναλαμβάνει να ρυθμίζει αυτόματα την αντίθεση της οθόνης ανάλογα με το περιεχόμενο που προβάλλεται. Υπάρχει επίσης η επιλογή της «αυξημένης αντίθεσης» αλλά και το «στάνταρ» που φέρνει την οθόνη όσο πιο κοντά γίνεται στο να είναι χρωματικά ακριβής για την προβολή φωτογραφιών και όχι μόνο.

Το πολύ μικρό notch στο πάνω μέρος της οθόνης, αφήνει ιδιαίτερα πολύ χώρο γύρω του, προκειμένου να προβάλλονται οι πληροφορίες για την κατάσταση της συσκευής, μια σημαντική βελτίωση σε σύγκριση με προηγούμενες προτάσεις της εταιρείας.

Συνολικά η οθόνη του Redmi Note 7 είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να είναι. ¨Εχει πολύ καλή συνολική απόδοση, ειδικά με δεδομένο το ότι πρόκειται για ένα Smartphone με σχετικά χαμηλή τιμή πώλησης, και το πετυχαίνει αυτό διατηρώντας την υψηλή ανάλυση που περιμένει κανείς πλέον ακόμα και σε αυτά τα χρήματα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights