Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Redmi Note 7 Review : Κορυφαίο Value for Money
note 7

Xiaomi Redmi Note 7 Review : Κορυφαίο Value for Money

απο Kostas Gliatiotis

Λειτουργικό σύστημα.

Το Redmi Note 7 είναι από τα πρώτα Smartphones της Xiaomi σε αυτή την κατηγορία τιμής που έρχονται με το MIUI 10 προ-εγκατεστημένο, και κάτω από αυτό βρίσκεται το μέχρι στιγμής νεότερο Android 9 Pie της Google.

Το γραφικό περιβάλλον της Xiaomi στην δέκατη έκδοση του είναι σημαντικά ανασχεδιασμένο τόσο σε εμφάνιση αλλά και σε συνολική λειτουργία. Οι μικρές λεπτομέρειες όπως η διαφορετική μπάρα έντασης, αλλά και αυτή για την ρύθμιση του φωτισμού της οθόνης, κάνουν το MIUI 10 να δείχνει σημαντικά λιγότερο «ασιατικό» σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκδόσεις του.

Παραδοσιακά το γραφικό περιβάλλον δεν διαθέτει ξεχωριστό App launcher, και όλες οι εφαρμογές παρουσιάζονται σε ξεχωριστές οθόνες αναμονής. Αυτό είναι όμως κάτι που μπορεί εύκολα να αλλάξει με την χρήση ενός άλλου Launcher, και μάλιστα η Xiaomi έχει τον δικό της Poco Launcher που χρησιμοποιεί στο Pocophone f1 και έχει αυτη τη δυνατότητα.

Αυτο που η Xiaomi ξέρει να κάνει καλά, είναι να σχεδιάζει τις δικές της εφαρμογές που αυξάνουν την λειτουργικότητα αλλά και τις δυνατότητες των συσκυεών της. Έτσι εφαρμογές όπως ο File manager βοηθούν στη διαχείριση των αρχείων που βρίσκονται στον αποθηκευτικό χώρο.

Η εφαρμογή της «Συλλογής» φωτογραφιών, είναι σημαντικά πιο εύχρηστη από το Google Photos που έχει το Stock Android, ενώ έχει και περισσότερες επιλογές για την διαχείριση αλλά και την επεξεργασία φωτογραφιών.

Το MIUI 10 είναι η καλύτερη με διαφορά έκδοση του γραφικού περιβάλλοντος της Xiaomi, και κάνει το Redmi Note 7 να δείχνει πολύ πιο «Ευρωπαικό» από τις προηγούμενες συσκευές της εταιρείας, αν και οι περισσότερες από αυτές έχουν ήδη αναβαθμιστεί στην νεότερη έκδοση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights