Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Redmi Note 7 Review : Κορυφαίο Value for Money
note 7

Xiaomi Redmi Note 7 Review : Κορυφαίο Value for Money

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Το Redmi Note 7 έρχεται με μια αρκετά μεγάλη μπαταρία στο εσωτερικό του, με χωρητικότητα 4.000 mAh. Η Xiaomi έχει μια πολύ καλή παράδοση στην σωστή διαχείριση ενέργειας, και το Smartphone δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό.

Το MIUI 10 αναλαμβάνει να «παρακολουθεί» τις εφαρμογές που τρέχουν αυτόματα, και να αφήνει … ελέυθερες μόνο αυτές που ο χρήστης του Redmi Note 7 όντως χρησιμοποιεί συνεχώς. Με αυτόν τον τρόπο, εφαρμογές που κάποιος θα εγκαταστήσει απλά για να τις δοκιμάσει, δεν μπορούν να τρέχουν μονίμως ακόμα και αν το θέλουν.

Η καλή διαχείριση από το λειτουργικό σύστημα, μαζί με την μεγάλη χωρητικότητα της μπαταρίας, προσφέρουν πολύ καλούς χρόνους λειτουργίας στο Smartphone. Οι δύο ημέρες χρήσης είναι κάτι που μπορεί να πετύχει κανείς με λογική χρήση, ακόμα και αν χρησιμοποιεί αρκετά την κάμερα αλλά και με Social Media χρήση.

Αυτό που έχει εδώ σημασία είναι ότι η μπαταρία είναι αρκετά μεγάλη ώστε ο ιδιοκτήτης του Redmi note 7 να μην «αγχώνεται» ότι θα αδειάσει μέσα στην ημέρα, όσο σκληρός και αν είναι με αυτό. Στο τέλος της ημέρας, ακόμα και με ιδιαίτερα έντονη χρήση, η μπαταρία θα έχει ακόμα περίπου 20% της φόρτισης της, ποσοστό που είναι αρκετό σαν περιθώριο ασφαλείας μέχρι να συνδεθεί και πάλι στο φορτιστή.

Εδώ η Xiaomi έχει επιλέξει τη σωστη λύση, και στο κάτω μέρος του Redmi note 7 υπάρχει μια USB Type-C θύρα φόρτιστης και επικοινωνίας με τον υπολογιστή. Το συγκεκριμένο πρότυπο είναι σημαντικά καλύτερο συνολικά από το αρχαίο πλέον MicroUSB και πρέπει σταδιακά να υιοθετηθεί από όλους τους κατασκευαστές, ακόμα και σε οικονομικές συσκευές.

Συμπέρασμα.

Η Xiaomi θα μπορούσε να πει κανείς ότι έχει εύκολο έργο με τη σειρά Redmi. Τα τηλέφωνα που ανήκουν σε αυτή, έρχονται πάντα σε ελκυστική και άκρως ανταγωνιστική τιμή πώλησης, η οποία θα μπορούσε να τους δικαιολογησει ακόμα και μερικές… ατελειες,

Από το Redmi 5 όμως και μετά, η εταιρέια έχει κάνει ξεκάθαρο ότι δεν συμβιβάζεται προκειμένου να πετύχει χαμηλότερη τιμή, και το Redmi note 7 είναι η πιο πρόσφατη απόδειξη αυτής της πολιτικής. Το Smartphone είναι το ίδιο ή και περισσότερο ισχυρό από τον ανταγωνισμό του, έχει εντυπωσιακή και πλέον πολυτελή κατασκευή, ενώ η κάμερα των 48ΜΡ είναι κάτι που ακόμα δεν υπάρχει σε αυτή την κατηγορία από άλλη εταιρεία.

Στην τιμή των 250 περίπου ευρώ, για την έκδοση των 64GB, το Smartphone είναι μια από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη νέα συσκευή που μπορεί να βρει κάποιος αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights