Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Redmi Note 7 Review : Κορυφαίο Value for Money
note 7

Xiaomi Redmi Note 7 Review : Κορυφαίο Value for Money

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής Μνήμη.

Το Redmi note 7 έρχεται με τον μέχρι και σήμερα αρκετά ισχυρό και αποδοτικό Snapdragon 660 επεξεργαστή της Qualcomm. Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής έχει πλέον αντικατασταθεί από τον SD675, δεν παύει όμως να είναι περισσότερο από απλά ικανοποιητικός για τη συγκεκριμένη κατηγορία τιμής.

Στο εσωτερικό του βρίσκονται συνολικά 8 πυρήνες επεξεργασίας, τους οποίους τυπικά η Qualcomm ονομάζει Kryo 260. Οι τέσσερις από αυτούς έχουν την ονομασία Gold και βασίζονται στον Α-73 πυρήνα επεξεργασίας της ARM, με μέγιστη συχνότητα τα 2.2 GHz. Οι υπόλοιποι τέσσερις ονομάζονται Kryo 260 silver και βασίζονται στον Α053 πυρηνα της ARM, που είναι σχεδιασμένος για πιο απλές εργασίες με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Αυτο που έχει σημασία πάντα, είναι η πραγματική απόδοση, και σε αυτή, ο Snapdragon 660 και το Redmi note 7 συνολικά, είναι στο άνω άκρο της κατηγορίας που ανήκουν. Κάθε είδους εφαρμογή ξεκινά και τρέχει στην συνέχεια χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Το Smartphone έχει και αρκετά εντυπωσιακή απόδοση σε συνεχόμενη χρήση, αφού ο SD660 κατασκευάζεται με λιθογραφία στα 14nm, που χωρίς να είναι κορυφαία πλέον, είναι περισσότερο από αρκετή για έναν επεξεργαστή αυτής της κατηγορίας.

Η έκδοση του Redmi Note 7 που έρχεται επίσημα στη χώρα μας, έχει 4 GB μνήμης RAM, που είναι πρακτικά το ελάχιστο που πρέπει να έχει πλέον ένα Smartphone σε αυτά τα χρήματα. Η μνήμη αυτή είναι αρκετή για κάθε είδους χρήση, και με βάση τα σημερινά δεδομένα καλύπτει ακόμα και την ανάγκη για μόνιμη λειτουργία στο Background εφαρμογών όπως το facebook και το Viber.

Στον τομέα των γραφικών, η Adreno 512 κάρτα γραφικών είναι μια μικρή βελτίωση της Adreno 510 στο εσωτερικό προηγούμενων επεξεργαστών της Qualcomm. Η βασικότερη της διαφορά είναι η λιγο υψηλότερη συχνότητα λειτουργίας, παρόλα αυτά όμως είναι απόλυτα ικανοποιητική για την 1080p οθόνη του Redmi Note 7 και του γραφικού περιβάλλοντος της Xiaomi.

Για Gaming χρηση το Redmi note 7 είναι απλά ικανοποιητικό, με μόνο τα πιο απαιτητικα παιχνίδια που υπάρχουν στο Play Store να είναι εκτός των δυνατοτήτων του. Ακόμα και αυτά όμως, μπορούν να παίξουν με αποδεκτή απόδοση, σε χαμηλότερες ρυθμίσεις ποιότητας γραφικών.

Για τον αποθηκευτικό χώρο, η βασική έκδοση του Redmi Note 7 που εισάγεται επίσημα στη χώρα μας από την Infoquest, έχει 64 GB ονομαστικά, από τα οποία περίπου 55 είναι πραγματικά διαθέσιμα στον χρήστη.

Το Smartphone έχει ξεχωριστή υποδοχή για δύο κάρτες SIM και κάρτα μνήμης MicroSD, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights