Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Honor 8s Review : Οικονομικό και πρακτικό
honor 8s

Honor 8s Review : Οικονομικό και πρακτικό

απο Kostas Gliatiotis

Η χαμηλότερη κατηγορία τιμής έχει πάντα το δικό της ενδιαφέρον, αφού σε αυτή αναζητούν το επόμενο τους Smartphone όσοι θέλουν απλά μια συσκευή για να κάνουν τη δουλειά τους καθημερινά, και να έχουν τις βασικές επιπλέον δυνατότητες.

Η Honor γνωρίζει πολύ καλά ότι πρέπει να συμμετέχει στη συγκεκριμένη κατηγορία, και συνεχώς ανανέωνει τις προτάσεις της σε αυτή. Το Honor 8s είναι ταυτόχρονα το νεότερο Smartphone της εταιρείας για την Ελληνική αγορά, αλλά και το οικονομικότερο με διαφορά. Η έκδοση με 32GB αποθηκευτικού χώρου, θα πωλείται επίσημα στα 139 ευρώ, μια τιμή που το φέρνει σε άμεση αντιπαράθεση με πολλές προτάσεις από άλλους κατασκευαστές.

Στο Review που ακολουθεί, θα γνωρίσουμε πιο αναλυτικά το Honor 8S, και θα δούμε τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει τον υποψήφιο αγοραστή να το επιλέξει αντί για κάποια άλλη συσκευή.

Σχεδιασμός.

Η εταιρεία επέλεξε σχεδόν αναγκαστικά να περιορίσει στα απολύτως βασικά την εξωτερική εμφάνιση του Smartphone, αφού το χαμηλότερο κόστος δεν επιτρέπει ιδιαίτερη ευελιξία σε αυτόν τον τομέα.

Το Honor 8s είναι κατασκευασμένο από πλαστικό εξ ολοκλήρου, μια επιλογή που είναι και αναμενόμενη σε αυτά τα χρήματα, αλλά έχει και συγκεκριμένα πλεονεκτήματα. Το βασικότερο από αυτό είναι το χαμηλό βάρος, αλλά και η αυξημένη «αντοχή» σε λιγότερο προσεκτική χρήση. Είναι άλλωστε συνηθισμένο φαινόμενο σε αυτή την κατηγορία, να θέλει κάποιος μια συσκευή ώστε να κάνει τη δουλειά του χωρίς να την… προσέχει ιδιαίτερα.

Η επιλογή της διαφορετικής υφής στο πίσω μέρος του Smartphone θα λέγαμε ότι είναι το λιγότερο… αμφιλεγόμενη από την Honor. Το μεγαλύτερο μέρος έχει μια σχετικά «άγρια» υφή, που παρότι το κάνει να μην γλιστράει από το χέρι του ιδιοκτήτη του, είναι πιο ενοχλητική από ότι θα θέλαμε. Ένα μικρό κομμάτι σε αυτή την πίσω επιφάνεια, είναι κατασκευασμένο από ματ πλαστικό, περισσότερο για να μην είναι μονότονη συνολικά η εμφάνσιη του Honor 8S.

Ερχόμενοι τώρα στην μπροστινή πλευρά, αυτό που ξεχωρίζει περισσότερο είναι προφανώς η 5.71 ιντσών οθόνη, αλλά και το ιδιαίτερα περιορισμένο πλαίσιο γύρω από αυτή, πάντα για την συγκεκριμένη κατηγορία τιμής.

Το Honor 8S χρησιμοποιεί την προφανή λύση του μικρού Notch σε σχήμα σταγόνας, που περιέχει μόνο την μπροστινή κάμερα, και ακριβώς πάνω από αυτή, βρίσκεται η γρίλια του ακουστικού. Δύο θετικές επιλογές της Honor, είναι η ύπαρξη LED ειδοποιήσεων σε αυτό το ιδιαίτερα μικρό πλαίσιο, αλλά και το προ-εγκατεστημένο screen protector στην οθόνη του Smartphone.

Αντίστοιχα ο χώρος κάτω από την οθόνη, είναι και αυτός μικρότερος ακόμα και σε σύγκριση με ακριβότερες συσκευές, και εδώ βρίσκεται και το λογότυπο της Honor. Το Smartphone … μοιάζει ιδιαίτερα με μια αντίστοιχη συσκευή της μητρικής Huawei, και πρέπει να «ξεχωρίζει» οπτικά από αυτή.

Το Honor 8s ξεχωρίζει από τις περισσότερες συσκευές του ανταγωνισμού του, ακριβώς επειδή είναι ιδιαίτερα περιορισμένο σε εξωτερικές διαστάσεις, αλλά και ιδιαίτερα ελαφρύ σε συνολικό βάρος.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights