Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Honor 8s Review : Οικονομικό και πρακτικό
honor 8s

Honor 8s Review : Οικονομικό και πρακτικό

απο Kostas Gliatiotis

Κάμερα.

Στον τομέα της κάμερας είναι προφανές ότι το Honor 8S δεν μπορεί να προσφέρει κάτι περισσότερο από απλά τα βασικά, αφού δεν έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει φωτογραφικές απαιτήσεις σε αυτά τα χρήματα.

Η μια και μοναδική κάμερα στο πίσω μέρος του, έχει ονομαστική ανάλυση 13ΜΡ, έχει όμως ένα ιδιαίτερα αποδοτικό διάφραγμα στον φακό της, με f/1.8. Αυτό της επιτρέπει αρκετά καλή απόδοση σε συνθήκες με χαμηλότερο φωτισμό.

Οι φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της ημέρας, είναι σε κάθε περίπτωση αποδεκτές, και σαφώς βελτιωμένες σε σύγκριση με παλαιότερες αντίστοιχες συσκευές της εταιρείας. Το χρωματικό εύρος είναι και αυτό βελτιωμένο, ενώ και η λεπτομέρεια τους είναι ικανοποητική ώστε οι φωτογραφίες να μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε Social media και αποστολή μέσω μηνυμάτων.

Το HDR είναι παραδοσιακά κρυμμένο στην κατηγορία «περισσότερα» , αν και στην περίπτωση του Honor 8S δεν αποτελεί ιδιαίτερο πρόβλημα αυτό, αφού η λειτουργία του δεν προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο. Οι φωτογραφίες χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να αποθηκευθούν, ενώ και το αποτέλεσμα δεν είναι σημαντικά διαφορετικό από τις κανονικές φωτογραφίες.

Όπως ήδη αναφέραμε, αυτό που κάνει την κάμερα του Honor 8S «καλύτερη» από το συνηθισμένο, είναι η απόδοση της σε συνθήκες χαμηλότερου φωτισμού. Χωρίς να μπορεί να συγκριθεί με αυτή σαφώς ακριβότερων συσκευών της εταιρείας αλλά και του ανταγωνισμού, είναι ικανοποιητική για απλή καθημερινή χρήση.

smart
smart
smart
smart
smart
smart

Το f/1.8 διάφραγμα του φακού επιτρέπει σε αρκετό φως να φτάσει στον αισθητήρα, με αποτέλεσμα οι φωτογραφίες να είναι αρκετά φωτεινές χωρίς αυξημενη τιμή ISO. Αυτό με τη σειρά του είναι αρκετά σημαντικό σε μια κάμερα που εξ αρχής δεν προσφέρει ιδιαίτερη λεπτομέρεια στις φωτογραφίες, η οποία δεν μειώνεται περισσότερο ενώ δεν εμφανίζεται και ενοχλητικά υψηλό επίπεδο ψηφιακού θορύβου.

Σε κάθε περίπτωση, η κάμερα του Honor 8S είναι ένας αρκετά καλός συνδυασμός των «βασικών» που πρέπει να προσφέρει ένα Smartphone πλέον, αλλά και αρκετά καλής απόδοσης ώστε να μην ενοχλεί τον ιδιοκτήτη στην καθημερινότητα του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights