Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Honor 8s Review : Οικονομικό και πρακτικό
honor 8s

Honor 8s Review : Οικονομικό και πρακτικό

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστης μνήμη.

Στο εσωτερικό του honor 8s βρίσκεται ο hello A22 επεξεργαστής της Mediatek, ο ίδιος πρακτικά µε το Υ5 2019 της Huawei που έχει γενικά… .πολλες οµοιότητες σαν συσκευή. Ο Helio A22 εχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την απλή καθηµερινή χρήση που περιµένει κανείς πλεον, χωρίς προβλήµατα και ενοχλητικές καθυστερήσεις.

Λίγο πιο αναλυτικά, ο συγκεκριµένος επεξεργαστής εχει 4 πυρήνες επεξεργασίας, αρχιτεκτονικής Α-53 της ARM στο εσωτερικό του. Αυτό που τον κάνει να «ξεχωρίζει» απο τις περισσότερες λύσεις µε επίσης µόλις 4 πυρήνες Α-53, ειναι ο σχετικά υψηλός χρονισµός τους στα 2.0 GHz.

Το Honor 8s εκµεταλλεύεται πλήρως τον συγκεκριµένο επεξεργαστή, προκειµένου να ειναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορο σε καθηµερινή χρήση. Αυτό που σίγουρα µας αρέσε, ειναι η ευκολία µε την οποία µπορεί να ανοίξει κάθε είδους εφαρµογή, και ειδικά αυτες που ειναι προ-εγκατεστηµένες.

Μοναδικός ουσιαστικός παράγοντας που περιορίζει τις επιδόσεις του Smartphone, πάντα για τη συγκεκριµένη κατηγορία, ειναι τα 2GB µνήµης RAM. Πλέον ειναι αρκετά µόνο για την εκτέλεση µιας εφαρµογής κάθε φορά, αφου το ίδιο το Android σαν λειτουργικό σύστηµα, µαζι µε τις υπηρεσίες που τρέχουν µονίµως, χρειάζεται λιγο περισσότερο απο τη µισή διαθέσιµη µνήµη.

Με λιγότερο απο 1 GB διαθέσιµης RAM, ο ιδιοκτήτης του Honor 8s θα πρέπει να περιοριστεί στις Lite εκδοσεις εφαρµογών όπως το Facebook, ώστε να χρησιµοποιεί τη συσκευή του χωρίς ενοχλητικά κολλήµατα.

Αντίστοιχα και στον τοµέα των γραφικών , η κατάσταση ειναι παρόµοια, µε τον Α22 να προσφέρει µια GPU της Imagination Technologies. Για την χαµηλή ανάλυση της οθόνης, η ισχύς της κάρτας γραφικών ειναι αρκετή για να παράγεται το γραφικό περιβάλλον χωρίς προβλήµατα και «χαµένα καρέ».

Κάποια λιγότερο απαιτητικά παιχνίδια µπορούν να παίξουν χωρίς προβλήµατα, αν και εδώ και πάλι η διαθέσιµη µνήµη RAM ειναι αυτη που περιορίζει περισσότερο τις δυνατότητες της συσκευής.

Για τον αποθηκευτικό χώρο τέλος, το Honor 8s έχει ονοµαστικά 32GB απο τα οποία περίπου 22 ειναι πραγµατικά διαθεσιµα στον χρήστη του. Για την συγκεκριµενη κατηγορία, ο αποθηκευτικός χώρος ειναι περισσότερο από ικανοποιητικός, ενώ υπάρχει πάντα η δυνατότητα επέκτασης του µεσω µιας MicroSD κάρτας µνήµης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights