Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Honor 8s Review : Οικονομικό και πρακτικό
honor 8s

Honor 8s Review : Οικονομικό και πρακτικό

απο Kostas Gliatiotis

Λειτουργικό σύστηµα.

Ένα απο τα πλεονεκτήµατα του honor 8s ειναι οτι έρχεται µε το android 9 pie της google, και το  EMUI 9 γραφικό περιβάλλον πάνω απο αυτο. Το smartphone «δανείζεται» το γραφικό περιβάλλον της µητρικής Huawei µε όλα τα πλεονεκτήµατα που αυτο εχει.

Πρακτικά το hardware στο εσωτερικό του τηλεφώνου ειναι οριακά αρκετά ικανό ώστε να τρέξει το λειτουργικό σύστηµα µε άνεση, και πιθανοτατα µια android Go εκδοση να ταίριαζε καλυτερα στον χαρακτήρα και τις επιδόσεις τους.

Αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά η εταιρεία όµως, ειναι να σχεδιάζει δικές της εφαρµογές που προσφέρουν σαφώς αυξηµένη λειτουργικότητα και ευκολία χρήσης.

Σε κάθε περίπτωση, η ύπαρξη του Android 9 pie ειναι ένα απο τα πλεονεκτήµατα του Honor 8s, αφου µεχρι και σήµερα υπάρχουν έστω και λιγες συσκευές σε αυτά τα χρήµατα, που τρέχουν παλαιότερη έκδοση του λειτουργικού συστήµατος.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights