Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Honor 8s Review : Οικονομικό και πρακτικό
honor 8s

Honor 8s Review : Οικονομικό και πρακτικό

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία

Στο εσωτερικό του Honor 8s βρίσκεται µια µπαταρία µε χωρητικότητα 3.020 mAh, που σε κάθε περίπτωση ειναι αρκετή για τις απαιτήσεις που εχει σαν συσκευή.

Οι χαµηλές επιδόσεις του επεξεργαστή, η πολύ καλη διαχείριση του λειτουργικού συστήµατος, αλλά και η σχετικά µικρή οθόνη µε λογική ανάλυση, δηµιουργούν ένα πολύ καλό σύνολο.

Οι δυο ηµέρες λογικής χρήσης ειναι µε χαρακτηριστική άνεση µεσα στις δυνατότητες της µπαταρίας, χρόνος που µπορεί να επεκταθεί λιγο περισσότερο στους πιο … προσεκτικούς.

Ακόµα όµως και σε νεότερους σε ηλικία χρήστες, που πιθανοτατα θα έχουν… όλη την ηµέρα το κινητό στα χέρια τους, η µπαταρία θα µπορεί να βγάλει µια ηµέρα πλήρης χρήσης χωρίς ιδιαίτερα προβλήµατα.

Η διαδικασία της φόρτισης γίνεται µεσω ενός microUSB στο κάτω µέρος του Honor 8S,  ενω δεν υπάρχει κάποιο είδος ταχείας φόρτισης. Για να γεµίσει πλήρως απο περίπου το 10%, η µπαταρία θέλει 1.5 ώρα , χρονικό διάστηµα που ειναι αποδεκτό σε κάθε περίπτωση.

Συµπέρασµα

η Honor γνωρίζει πολυ καλά πως να σχεδιάζει ανταγωνιστικές συσκευές σε σχεδόν κάθε κατηγορία τιµής. Το Honor 8s ειναι µια ιδιαίτερα καλη πρόταση για όσους δεν θέλουν να δαπανήσουν περισσότερα χρήματα στην αγορά του επόμενου τους Smartphone.

Είναι σχεδιασμένο να καλύπτει τις βασικές ανάγκες που έχει κάποιος στην καθημερινότητα του, και η λίγο καλύτερη από το συνηθισμένο κάμερα, όπως και η οθονη του, το διαχωρίζουν από τον ανταγωνισμό του.

Σε κάθε περίπτωση, είναι βέβαιο ότι αξίζει να το δει κάποιος από κοντά, αν ενδιαφέρεται να αγοράσει το επόμενο του Smartphone σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights