Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy Note 10 Review : Μικρό στο μάτι και μόνο
note 10

Samsung Galaxy Note 10 Review : Μικρό στο μάτι και μόνο

απο Kostas Gliatiotis

Βίντεο

Όπως και το μεγαλύτερο Galaxy note 10+ έτσι και το μικρότερο… αδερφάκι του, έχει εντυπωσιακές δυνατότητες και αμέτρητες επιλογές και για την εγγραφή βίντεο. Η Samsung είναι από τις πρώτες εταιρείες που δίνουν στους χρήστες τη δσυνατότητα να γράφουν βίντεο με όλες τις διαθέσιμες κάμερες. Αυτό ισχύει ακόμα και κατά τη διάρκεια της εγγραφής, με το Note 10 να μπορεί να αλλάζει από την μια στην άλλη, και μάλιστα με μηδενική καθυστέρηση.

Το ενδιαφέρον είναι ότι η δυνατότητα εγγραφής και με τις τρεις κάμερες προσφέρεται μέχρι και σε ανάλυση 4Κ, όμως η εγγραφή σε 4Κ και με 60 καρέ το δευτερόλεπτο είναι η μοναδική που είναι διαθέσιμη μόνο για την βασική κάμερα.

Το Super Steady Mode που έχει δημιουργήσει η εταιρεία, διατηρεί ένα εντυπωσιακά σταθερό πλάνο, που είναι και ιδιαίτερα ευρύ, αφού βασίζεται στην κάμερα με τον υπερ ευρυγώνιο φακό. Μοναδικό μειονέκτημα είναι η εγγραφή σε 1080p σε αυτό το Mode.

Σταθεροποίηση εικόνας υπάρχει κανονικά και σαν επιλογή στις ρυθμίσεις της κάμερας, και μάλιστα η βασική και αυτή με το 2Χ οπτικό Zoom, μπορούν να χρησιμοποιούν και την μηχανική τους σταθεροποίηση.

Τελος, το Galaxy Note 10 προσφέρει την δυνατότητα κωδικοποίησης των αρχείων σε Η265 για μικρότερο μέγεθος των αρχείων σε κάθε λεπτό εγγραφής. Η επιλογή του HDR10+ για την εγγραφή των αρχείων είναι ακόμα σε «δοκιμαστικό» στάδιο, και παρότι λειτουργεί αρκετά καλά, η συμβαυτότητα με άλλες συσκευές είναι ιδιαίτερα περιορισμένη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights