Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy Note 10 Review : Μικρό στο μάτι και μόνο
note 10

Samsung Galaxy Note 10 Review : Μικρό στο μάτι και μόνο

απο Kostas Gliatiotis

Η λογική θέλει μια εταιρεία να προσπαθεί να βελτιώσει ένα ήδη πολύ καλό Smartphone που έχει στην αγορά, ειδικά όταν αυτό αποτελεί για πολλά χρόνια, μια κατηγορία από μόνο του. Το Galaxy Note 9 της Samsung ήταν με χαρακτηριστική διαφορά, το πιο εντυπωσιακό, και ολοκληρωμένο Smartphone της σειράς, μετά από αρκετά χρόνια. Για τον αντικαταστάτη του όμως, η Samsung θεώρησε ότι για κάποιον λόγο, ένα μόνο Galaxy Note 10 θα ήταν… λίγο. Έτσι σχεδίασε δύο διαφορετικές εκδόσεις, σε πλήρη όμως αντίθεση με τα δύο από τα τρία Galaxy S10 που διαφέρουν απλά στο μέγεθος, οι δύο εκδόσεις του Note 10 έχουν πολλές διαφορές μεταξύ τους.

Μερικές από αυτές είναι σημαντικές, άλλες είναι λιγότερο «ενοχλητικές» και κάποιες είναι απλά ανεξήγητες. Στο Review που ακολουθεί, θα γνωρίσουμε μαζί το μικρότερο από τα δύο νέα Galaxy Note 10, και θα δούμε αν τελικά αξίζει τα χρήματα του, ειδικά από την στιγμή που η εταιρεία έχει κάνει μερικές ασυνήθιστες επιλογές στα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Σχεδιασμός.

Σε ότι αφορά την εξωτερική εμφάνιση, το Galaxy note 10 δεν διαφέρει σημαντικά από τον μεγαλύτεο αδερφό του. Θα μπορούσε κανείς να πει μάλιστα, ότι είναι ένα σημαντικά πιο βολικό Smartphone σε καθημερινή χρήση.

note 10

Αυτό οφείλεται στο πόσο «μικρό» είναι σε συνολικές διαστάσεις, ειδικά για μια συσκευή με οθόνη 6.3 ιντσών. Το σχεδόν ανύπαρκτο πλάισιο πάνω και κάτω από αυτή, το κάνει με διαφορά το πιο πρακτικό Smartphone με οθόνη αυτού του μεγέθους.

Η άμεση σύγκριση με το αμέσως προηγούμενο Galaxy note 9 μάλιστα, δείχνει πόσο έχει προχωρήσει η εταιρεία, αλλά και ολόκληρη η αγορά μέσα σε μόλις ένα χρόνο. Σε συνδυασμό με το σχετικά μικρό βάρος, που είναι και σωστά μοιρασμένο σε ολόκληρη την επιφάνεια του, το Galaxy note 10 είναι εντυπωσιακά εύκολο στη μεταφορά και τη χρήση του.

note 10

Ο συνδυασμός γυαλιού στο πίσώ μέρος και μεταλλικού πλαισίου, παραμένει το ίδιο πολυτελής και εντυπωσιακός όπως μας έχει συνηθίσει η Samsung. Μάλιστα πλέον το Galaxy note 10 είναι και ιδιαίτερα λεπτό, αρκετά ώστε να κάνει εντύπωση σε όποιον το κρατήσει στα χέρια του για πρώτη φορά.

note 10

Όπως έιναι γνωστό όμως, για να το πετύχει αυτό η εταιρεία, έκανε μια πολύ συγκεκριμένη και ιδιαίτερα ενοχλητική παραχώρηση, και αφαίρεσε την θύρα των ακουστικών από το Galaxy note 10. Το μειωμένο πάχος, και η ελάχιστα μεγαλύτερη μπαταρία, δεν είναι αρκετά σημαντικά πλεονεκτήματα ώστε οι «απαιτητικοί» χρήστες να χάσουν μια δυνατότητα που ήταν και χρήσιμη αλλά αι πρακτική.

note 10

Αυτό που ευτυχώς δεν έχει αφαιρεθεί, είναι η αδιαβροχοποίηση του Galaxy note 10 και η πιστοποίηση ΙΡ68 που κατά παράδοση έχουν όλες οι ακριβές συσκευές της εταιρείας.

Σημασία έχει τελικά, ότι σε ότι αφορά την εξωτερική εμφάνιση τουλάχιστον, το Galaxy note 10 δεν έχει κάτι να ζηλέψει από τον μεγάλο του αδερφό. Μάλιστα, για αρκετούς χρήστες, το εντυπωσιακά μικρό μέγεθος για αυτά που προσφέρει, το κάνει πιο «ελκυστικό» σαν επιλογή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights