Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Nova 5T Review : Από την εταιρεία που δεν “λυγίζει”

Huawei Nova 5T Review : Από την εταιρεία που δεν “λυγίζει”

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Το Nova 5T διαθέτει μια οθόνη με διαγώνιο 6.26 ιντσών και ανάλυσης 2340 Χ 1080 pixels. Πρόκειται για ένα LCD Panel που έχει επιλεχθεί για λόγους μείωσης του κόστους, η απόδοση του οποίου όμως δεν αφήνει σε καμία περίπτωση περιθώριο για … παράπονα.

Είναι δεδομένο ότι μια καλή LCD οθόνη, ακόμα και αν δεν μπορεί να φτάσει τα επίπεδα ενός AMOLED Panel, μπορεί να έχει ιδιαίτερα έντονα και ζωντανά χρώματα όταν αυτό είναι απαραίτητο. Η οθόνη του SMartphone έχει «ρυθμιστεί» ώστε να είναι χρωματικά ακριβής όταν πρέπει και να προσφέρει ζωντανά και έντονα χρώματα όταν αυτό είναι απαραίτητο. Η προσαρμογή γίνεται αυτόματα, παρόλα αυτά προσφέρεται και η δυνατότητα χειροκίνητης επιλογής από το μενού των ρυθμίσεων.

ΑΥτό που μας άρεσε ήταν σίγουρα η διατήρηση της καλής χρωματικής απόδοσης ακόμα και υπό ιδιαίτερα έντονη γωνία θέασης, με μόνο το φωτισμό να μειώνεται χωρίς όμως και πάλι να ενοχλεί με το επίπεδο του. Μάλιστα η αυτόματη ρύθμιση του μπορεί να τον φτάσει σε υπερβολικά επίπεδα, που είναι απαραίτητα μόνο σε εξωτερικούς χώρους.

H οθόνη του Nova 5T υποστηρίζει και την προβολή HDR περιεχομένου, κάτι ιδιαίτερα σπάνιο για LCD Panel. Η συσκευή είναι συμβατή και με τις εφαρμογές του Netflix αλλά και του Youtube, που αποτελούν τις πιο δημοφιλείς “πηγές” για περιεχόμενο αυτού του είδους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights