Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Nova 5T Review : Από την εταιρεία που δεν “λυγίζει”

Huawei Nova 5T Review : Από την εταιρεία που δεν “λυγίζει”

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία

Το Nova 5T συνεχίζει την εντυπωσιακά καλή παράδοση που έχει η Huawei στον τομεά της αυτονομίας. Η μπαταρία στο εσωτερικό του έχει χωρητικότητα  4.000 mAh, και η απόδοση της στην πράξη είναι σαφώς καλύτερη από ότι υποδηλώνει η χωρητικότητα της.

Το EMUI είναι σχεδιασμένο να παρατηρεί μονίμως τις ενεργές εφαρμογές προκειμένου να περιορίζει την κατανάλωση ενέργειας, αλλά και να μην επιτρέπει να τρέχουν αυτόματα αυτές που δεν χρησιμοποιεί ο ιδιοκτήτης του Smartphone.

 

Σημασία έχει όμως το αποτέλεσμα στην πράξη, και το Nova 5T μπορεί να προσφέρει σχεδόν δύο ημέρες έντονης χρήσης, σχεδόν το διπλάσιο χρόνο από τους περισσότερους ανταγωνιστές του. Μάλιστα στο τέλος της ημέρας, ο χρήστης του προσπαθεί να… θυμηθεί αν το έχει φορτίσει, αφού δυσκολεύεται να πιστέψει ότι έχει ακόμα τόση διαθέσιμη μπαταρία που συνήθως είναι περισσότερο από 40%.

Η συσκευασία του Nova 5T περιλαμβάνει έναν Super Charge φορτιστή της Huawei, που μπορεί να το φορτίσει έως και με 30W. Με αυτόν τον τρόπο, η μπαταρία μπορεί να γεμίσει πλήρως σε λίγο περισσότερο από μια ώρα. Στα πρώτα 30 λεπτά ο φορτιστής μπορεί να δώσει στην μπαταρία περίπου 60% από τη συνολική της χωρητικότητα.

Συμπέρασμα.

Είναι δεδομένο ότι η Huawei δεν βρίσκεται στην καλύτερη εποχή της, όμως αυτό δεν οφείλεται σε καμία περίπτωση στην ίδια την εταιρεία. Αντιθέτως, με τους περιορισμούς που της έχουν τεθεί, άδικα χωρίς αμφιβολία, συνεχίζει να φέρνει στην αγορά νέες προτάσεις.

Το Nova 5T είναι μια από αυτές, και σίγουρα αυτή με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Με επιδόσεις αντίστοιχες των κορυφαίων P30 και P30 Pro, και κάμερα με ιδιαίτερα καλή απόδοση στην πράξη, καλύπτει με άνεση τις απαιτήσεις του υποψήφιου αγοραστή του.

Μάλιστα στην κατηγορία τιμής που ανήκει, και που η Huawei το έχει τοποθετήσει έξυπνα, ο ανταγωνισμός του είναι περιορισμένος, και πολύ λίγες συσκευές είναι αντίστοιχα καλές με αυτο συνολικά. Είναι δεδομένο λοιπόν ότι πρόκειται για μια από τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές, για όποιον αναζητεί το επόμενο του Smartphone.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights