Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei P40 Lite E Review: Επιδόσεις σε χαμηλή τιμή

Huawei P40 Lite E Review: Επιδόσεις σε χαμηλή τιμή

απο Kostas Gliatiotis

Η κατηγορία τιμής έως 200 ευρώ είναι ίσως η πιο δημοφιλής στη χώρα μας. Είναι δεδομένο πλέον ότι σε αυτή μπορεί να βρει κανείς αρκετές συσκευές που να καλύπτουν με χαρακτηριστική άνεση τις καθημερινές απλές του «ανάγκες» και απαιτήσεις. Η Huawei το γνωρίζει αυτό πολύ καλά, όπως και γνωρίζει το πως να … φέρνει στην κατηγορία αυτή, συσκευές με χαρακτηριστικά που μέχρι πριν λίγο καιρό ανήκαν σε σημαντικά ακριβότερα Smartphones. Το νέο P40 Lite E είναι ίσως το καλύτερο παράδειγμα, αφού έρχεται με ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, και δυνατότητες που πριν περίπου ένα χρόνο θα κόστιζαν ακόμα και τα διπλάσια χρήματα.

Το Smartphone θα κυκλοφορήσει  σύντομα στην Ελληνική αγορά επίσημα, σε μια τιμή που θα είναι κάτω από τα 170 ευρώ, και θα αποτελεί με διαφορά μια από τις πιο «ελκυστικές» προτάσεις σε αυτά τα χρήματα. Στο συγκεκριμένο Review θα δούμε τι ακριβώς προσφέρει το P40 Lite E αλλά και κατά πόσο σε αυτά τα χρήματα μπορεί κανείς να βρει ένα Smartphone ικανό να καλύψει σχεδόν τα πάντα σε καθημερινή χρήση.

Σχεδιασμός.

Είναι προφανές ότι στα χρήματα αυτά, το P40 Lite E θα είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, προκειμένου να διατηρήσει το κόστος σε λογικά επίπεδα. Εδώ μπορεί να πει κανείς όμως ότι η Huawei έχει κάνει ότι καλύτερο μπορεί με το συγκεκριμένο υλικό. Το Smartphone είναι όσο δυνατόν πιο «όμορφο» μπορεί να είναι, και τουλάχιστον η συσκευή που είχαμε στα χέρια μας έρχεται και σε ένα ενδιαφέρον χρώμα που αλλάζει απόχρωση ανάλογα με το σημείο που το κοιτάει κανείς.

Με αυτόν τον τρόπο, το πίσω μέρος του P40 Lite E ξεκινά από έντονο πράσινο στο πανω μέρος, και καταλήγει σταδιακά σε ένα έντονο μπλέ στην κάτω άκρη του, με μια διαβάθμιση στο ενδιάμεσο. Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία έχει πετύχει τουλάχιστον μια ενδιαφέρουσα εξωτερική εμφάνιση, ενώ ακριβώς η ίδια «διαβάθμιση» στο χρώμα υπάρχει και στο επίσης πλαστικό πλαίσιο στο πλαϊνό του μέρος.

Ένα ίσως από τα πλεονεκτήματα του P40 Lite E είναι ότι δεν προσπαθεί να ξεχωρίσει σε τομείς που αυξάνουν την πρακτικότητα του. Ο αισθητήρας αποτυπωμάτων είναι τοποθετημένος στο πίσω μέρος του, σε ένα σημείο που βολεύει  ιδιαίτερα σε καθημερινή χρήση, ενώ και η επιφάνεια του είναι αρκετά μεγάλη ώστε να μπορεί να τον βρει ο χρήστης με την αφή και συνήθως με την πρώτη προσπάθεια.

Σε αυτό το πίσω μέρος βρίσκονται και οι τρείς κάμερες του Smartphone, σε μια αντίστοιχα «συνηθισμένη» πλέον διάταξη, ενώ το πλαίσιο γύρω από αυτές είναι και αρκετά μικρό ώστε να μην προεξέχουν ενοχλητικά από την υπόλοιπη συσκευή.

Συνεχίζοντας με το πρακτικό κομμάτι, το P40 Lite E έχει στο κάτω μέρος του και μια υποδοχή για ενσύρματα ακουστικά, μια δυνατότητα που πλέον θεωρείται δεδομένο ότι δεν υπάρχει σε ακριβότερες συσκευές. Τέλος, η μπροστινή επιφάνεια καλύπτεται σε μεγάλο μέρος της από την οθόνη των 6.4 ιντσών με την οποία και θα ασχοληθούμε στην συνέχεια.

Συνολικά, με την συγκεκριμένη τουλάχιστον χρωματική επιλογή, το P40 Lite E είναι αρκετά ενδιαφέρον για να «ξεχνάει» κανείς την πλαστική κατασκευή του, ειδικά αν λάβει κανείς υπόψιν του και την ιδιαίτερα χαμηλή τιμή πώλησης

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

1 σχολιο

Κωστας 23/10/2020 - 02:06

Ποιο θα προτεινατε μεταξυ του p40 lite e και του redmi 9?

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights