Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei P40 Lite E Review: Επιδόσεις σε χαμηλή τιμή

Huawei P40 Lite E Review: Επιδόσεις σε χαμηλή τιμή

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής Μνήμη.

Το P40 Lite E έρχεται με τον Kirin 710f επεξεργαστή στο εσωτερικό του, που σχεδιάζει η ίδια η Huawei. Ο επεξεργαστής αυτός είναι γνωστός από πολλά Smartphones της Huawei όπως το P30 lite, το P Smart pro και μερικά της Honor όπως τα Honor 9X και το Honor 8X.

Οι επιδόσεις του, πλέον δεν καλύπτουν τις απαιτήσεις της αμέσως υψηλότερης κατηγορίας, είναι όμως άκρως ικανοποιητικές για το P40 Lite E. Οι συνολικά 8 πυρήνες επεξεργασίας του Kirin 810 είναι χωρισμένοι σε δύο διαφορετικές ομάδες. Οι τέσσερις από αυτούς είναι οι μέχρι και σήμερα αρκετά ικανοί Α-73 πυρήνες επεξεργασίας της ARM, ενώ οι άλλοι τέσσερις είναι οι μικρότεροι Α-53 που όμως καταναλώνουν και σημαντικά λιγότερη ενέργεια και αναλαμβάνουν τις πιο απλές εργασίες.

Σε μια αγορά που η Samsung έχει το Galaxy A51 αλλά και το Galaxy A50 που κοστίζουν περισσότερά από τα διπλάσια χρήματα (στην περίπτωση του Α51) και προσφέρουν τις ίδιες επιδόσεις με τον Kirin 710f, η επιλογή του για ένα Smartphone των 170 ευρώ είναι σίγουρα σωστή.

Το P40 Lite E δεν πρόκειται ποτέ σχεδόν σε καθημερινή χρήση να παρουσιάσει ενοχλητικά κολλήματα ή και καθυστερήσεις στην απόκριση του. Θα πρέπει κανείς να χρησιμοποιήσει απαιητικές εφαρμογές όπως το Lightroom CC ή κάτι ανάλογο για να δει το Smartphone να προσπαθεί να αποκριθεί. Οι εφαρμογές αυτές όμως δεν είναι σχεδιασμένες για συσκευές αυτού του είδους.

Η βασική και μοναδική έκδοση του P40 Lite E που θα έρθει επίσημα στη χώρα μας έχει 4GB μνήμης RAM. Και πάλι, με το Galaxy A51 να έχει τα διπλάσια χρήματα, ίδιες επιδόσεις και επίσης 4GB μνήμης RAM, η επιλογή της Huawei είναι απόλυτα σωστή. Η διαθέσιμη μνήμη είναι αρκετή για σχεδόν κάθε είδους χρήση. Ο ιδιοκτήτης του P40 Lite E μπορεί να έχει κάθε εφαρμογή που θέλει ενεργή, και να έχει μονίμως Social Media να «τρέχουν» ενώ κάνει και οποιαδήποτε άλλη δουλειά ταυτόχρονα.

Στον τομέα των γραφικών, η Mali G-51 κάρτα γραφικών που έχει στο εσωτερικό του ο Kirin 710f είναι πλέον απλά «καλή». Όμως το Smartphone εκμεταλλεύεται την GPU Turbo τεχνολογία της εταιρείας, που του δίνει τη δυνατότητα να εκμεταλλεύεται στο έπακρο τους διαθέσιμους πόρους του, ακόμα και σε απαιτητικά παιχνίδια. Το να μπορεί να παίξει κανείς PUBG και Call Of Duty Mobile σε ένα Smartphone των 170 ευρώ είναι σίγουρα εντυπωσιακό.

Αντίστοιχα, τα 64GB αποθηκευτικού χώρου που διαθέτει το Smartphone είναι επίσης αρκετά για κάθε είδους χρήση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

1 σχολιο

Κωστας 23/10/2020 - 02:06

Ποιο θα προτεινατε μεταξυ του p40 lite e και του redmi 9?

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights