Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei P40 Lite E Review: Επιδόσεις σε χαμηλή τιμή

Huawei P40 Lite E Review: Επιδόσεις σε χαμηλή τιμή

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Το P40 Lite E έρχεται με μια οθόνη 6.4 ιντσών, που προφανώς είναι τεχνολογίας LCD, η ανάλυση της όμως είναι χαμηλότερη από το συνηθισμένο. Παρότι τα 1560×720 pixels δεν θεωρούνται «κακή» ανάλυση, ακόμα και σε αυτά τα χρήματα μπορεί να βρει κανείς συσκευές με οθόνη υψηλότερης ανάλυσης πλέον, αν και τα περισσότερα από αυτά είναι παλαιότερες προτάσεις που πλέον έχει μειωθεί η τιμή πώλησης τους.

Το πλαίσιο γύρω από την οθόνη του P40 Lite E είναι αρκετά μικρό, όσο περιμένει κανείς σε ένα σχετικά οικονομικό Smartphone σαν και αυτό. Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι οι συνολικές του διαστάσεις παραμένουν σε πολύ καλά επίπεδα, για μια συσκευή με αυτό το μέγεθος οθόνης.

Μάλιστα η εταιρέια έχει τοποθετήσει και την μπροστινή κάμερα σε μια τρύπα στην αριστερή πάνω γωνία της οθόνης, κάτι που επίσης είναι ασυνήθιστο σε αυτή την κατηγορία.

Χρωματικά τώρα, η οθόνη του P40 Lite E προσφέρει αυτό που μπορεί να περιμένει κανείς. Είναι ιδιαίτερα φωτεινή με ζωντανά και έντονα χρώματα. Αυτή είναι μια απόλυτα λογική επιλογή, με δεδομένο ότι σε αυτή την κατηγορία συνήθως το ζητούμενο είναι η ευχάριστη καθημερινή χρήση, και λιγότερο η χρωματική ακρίβεια.

Οι γωνίες θέασης είναι επίσης καλύτερες από ότι περιμένει κανείς αρχικά, με τον φωτισμό μόνο να μειώνεται σημαντικά όταν την κοιτάει κανείς υπό μεγάλη γωνία. Συνολικά, αν ξεπεράσει κανείς το «ψυχολογικό» κομμάτι της σχετικά χαμηλής ανάλυσης της οθόνης του P40 Lite E, θα διαπιστώσει ότι είναι απόλυτα ικανοποιητική για καθημερινή χρήση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

1 σχολιο

Κωστας 23/10/2020 - 02:06

Ποιο θα προτεινατε μεταξυ του p40 lite e και του redmi 9?

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights