Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei P40 Lite E Review: Επιδόσεις σε χαμηλή τιμή

Huawei P40 Lite E Review: Επιδόσεις σε χαμηλή τιμή

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Το P40 Lite E έχει στο εσωτερικό του μια αρκετά μεγάλη μπαταρία με χωρητικότητα 4.000 mAh. Η εταιρέια έχει ιδιαίτερα καλή παράδοση και σε συσκευές με μεγάλη μπαταρία αλλά και σε πραγματικά καλή απόδοση αυτής στην πράξη.

Έτσι και το P40 Lite E προσφέρει εντυπωσιακά καλούς χρόνους αναμονής και λειτουργίας που μπορούν με άνεση να φτάσουν τις δύο ημέρες κανονικής χρήσης. Περισσότερο χρήσιμο είναι ίσως το ότι η μπαταρία δεν αδειάζει πρακτικά σε λιγότερο από μια ημέρα, ακόμα και αν κάποιος είνα ιδιαίτερα απαιτητικός με την συσκευή του.

Οι διαθέσιμές επιλογές για την διαχείριση ενέργειας είναι έξυπνα χωρισμένες σε αυτές που εκτελούνται αυτόματα από το λειτουργικό σύστημα, και στις επιπλέον και πιο «εξειδικευμένες» που μπορεί να ρυθμίσει μόνος του ο ιδιοκτήτης του P40 Lite E.

Το μοναδικό ίσως μειονέκτημα της συσκευής, είναι ότι στο κάτω μέρος της υπάρχει μια MicroUSB θύρα για την επικοινωνία με άλλες συσκευές και την φόρτιση της. Αυτός είναι και ο περιοριστικός παράγοντας που δεν επιτρέπει στο P40 Lite E να προσφέρει κάποιου είδους ταχεία φόρτιση.

Συμπέρασμα.

Η Huawei έχει μπροστά της έναν δύσκολο δρόμο στην εποχή των συσκευών χωρίς πρόσβαση σε υπηρεσίες και εφαρμογές της Google. Η εταιρεία το αναγνωρίζει αυτό, και φροντίζει ώστε κάθε νέα της συσκευή να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, ώστε να δίνει στον υποψήφιο αγοραστή την «αξία» που πρέπει. Το P40 Lite E είναι μια εντυπωσιακή συσκευή για τα χρήματα που κοστίζει επίσημα στη χώρα μας, και οι δυνατότητες του ξεπερνούν με άνεση αυτές συσκευών του ανταγωνισμού του που κοστίζουν ακόμα και τα διπλάσια χρήματα.

Με αυτό σαν δεδομένο, ακόμα και με την επιπλέον διαδικασία για την εγκατάσταση πολλών εφαρμογών, όποιος επιλέξει το P40 Lite Ε σαν την επόμενη του συσκευή, θα πάρει ένα πραγματικά ενδιαφέρον και ανταγωνιστικό Smartphone.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

1 σχολιο

Κωστας 23/10/2020 - 02:06

Ποιο θα προτεινατε μεταξυ του p40 lite e και του redmi 9?

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights