Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei P40 Pro Review: Σταθερά στην κορυφή

Huawei P40 Pro Review: Σταθερά στην κορυφή

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Το P40 Pro έχει στο εσωτερικο του μια μπαταρία με χωρητικότητα 4.200 mAh, πρακτικά την ίδια με το αμέσως προηγούμενο P30 Pro της εταιρείας. Θα περίμενε κανείς ότι με δεδομένες τις βελτιώσεις σε κάμερες, οθόνη και επιδόσεις, η μπαταρία αυτή θα είχε μειωμένη απόδοση, όμως η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

Η έξυπνη εναλλαγή του ρυθμού ανανέωσης ώστε να περιορίζεται στα 60Hz σε εφαρμογές που δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν κάτι περισσότερο, και ο σσωστός σχεδιασμός του Kirin 990 5G, κάνουν το P40 Pro να έχει πρακτικά καλύτερη σε απόδοση μπαταρία.

Εδώ έχει σημασία και η έμφαση που συνεχίζει να δίνει η εταιρεία στην διαχείριση ενέργειας αλλά και τον έλεγχο των εφαρμογών αυτόματα ώστε να μην «τρέχουν» άσκοπα ακόμα και όταν ο ιδιοκτήτης του δεν χρησιμοποιεί το P40 Pro.

Μάλιστα η εταιρεία συνεχίζει να προσφέρει επιλογές για όσους θέλουν να έχουν ακόμα περισσότεο έλεγχο, επιλογές που ξεπερνούν κάθε τι αντίστοιχο που προσφέρουν άλλες εταιρείες.

¨Ομως η Huawei συνεχίζει να προσφέρει και εντυπωσιακά γρήγορη φόρτιση στις συσκευές της. Το Super Charge πρότυπο της εταιρείας συνεχίζει να μπορεί να παρέχει έως και 40W από τον φορτιστή στο P40 Pro, κάνοντας την διαδικασία της φόρτισης… ενοχλητικά γρήγορη.

p40 pro

p40 pro

Η μπαταρία μπορεί να γεμίσει πλήρως σε περίπου 1 ώρα, όμως αυτό που είναι πιο χρήσιμο, είναι ότι φτάνει από το 0% έως και το 70% σε μόλις μισή ώρα φόρτισης. Με αυτόν τον τρόπο, ο ιδιοκτήτης του P40 Pro μπορεί να το πάρει και να ξεκινήσει την ημέρα του, ειδικά από την στιγμή που αυτό το 70% ειναι βέβαιο ότι φτάνει για οτιδήποτε και να κάνει μέσα σε αυτή.

Συμπέρασμα.

Το να στήνεις ένα νέο οικοσύστημα από την αρχή, είναι μια άσκηση ικανότητας που πολλές εταιρείες δεν πρόκειται να πετύχουν ποτέ. Το να το στήνεις ενώ συνεχίζεις να είσαι ανταγωνιστικός στους υπόλοιπους τομείς, είναι ακόμα πιο δύσκολο. Όμως το να ξεπερνάς για μια ακόμα φορά τον ανταγωνισμό, στον τομέα της φωτογραφίας και ειδικά από τη στιγμή που αυτός είναι πλέον πιο «σκληρός» είναι ένα πραγματικό κατόρθωμα.

Η Huawei γνωρίζει προφανώς ότι το P40 Pro έχει να αντιμετωπίσει συγκεκριμένες δυσκολίες στην αγορά λόγω της απουσίας των υπηρεσιών της Google. Γνωρίζει όμως ακόμα καλύτερα ότι το νέο της Smartphone μπορεί να «ανταμείψει» φωτογραφικά και όχι μόνο, όποιον το επιλέξει, ειδικά με δεδομένο το ότι μπορεί να βρει πλέον μια εναλλακτική σχεδόν για τα πάντα.

Η τιμή του P40 Pro είναι ίσως υψηλότερη από ότι περίμενε αρκετά μεγάλο μέρος της αγοράς. Όμως σε αυτά τα χρήματα, η εταιρεία προσφέρει τις καλύτερες κάμερες με διαφορά, κορυφαίο σχεδιασμό, μια πολύ καλή οθόνη και επιδόσεις που συνδυάζουν τη σταθερότητα με την καλή μπαταρία.

Σαν «κερασάκι», προσφέρει και υποστήριξη για 5G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, κάτι που κάνει το P40 Pro… ανθεκτικό σε βάθος χρόνου. Με όλα αυτά τα πλεονεκτήματα, και τον ανταγωνισμό να προσφέρει κατώτερες κάμερες, επιδόσεις που δεν υπάρχουν στην πράξη, 128 αντί για 256GΒ αποθηκευτικού χώρου και φυσικά χώρις υποστήριξη 5G, η τιμή του P40 pro καταλήγει να είναι καλύτερη από το αναμενόμενο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights