Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Apple iPhone SE 2020 Review: Σχεδιασμένο για συγκεκριμένο κοινό

Apple iPhone SE 2020 Review: Σχεδιασμένο για συγκεκριμένο κοινό

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Ένα από τα σημαντικότερα μειονεκτήματα του iPhone SE 2020 ειδικά για όσους έχουν πλέον συνηθίσει σε σημαντικά μεγαλύτερες συσκευές, είναι η μικρή οθόνη των 4.7 ιντσών που διαθέτει. Ακόμα και πριν δύο χρόνια στo iPhone 8, η οθόνη αυτή ήταν… οριακά αποδεκτή για καθημερινή χρήση, και για τα δεδομένα του 2020 είναι πλέον δύσκολο να την χρησιμοποιήσει κανείς στην καθημερινότητα του.

Τεχνικά, η οθόνη παραμένει όσο κορυφαίο μπορεί να είναι ένα LCD Panel αυτού του είδους. Η ανάλυση της φαίνεται χαμηλή στα 1334×750 pixels, όμως λόγω του μικρού της μεγέθους διατηρεί την πυκνότητα της στα 326 Pixel ανά ίντσα. Το νούμερο αυτό δεν είναι τυχαίο, αφού είναι το ελάχιστο που σύμφωνα με την Apple τουλάχιστον, πρέπει να καλύπτει μια οθόνη προκειμένου το ανθρώπινο μάτι να μην μπορεί να ξεχωρίσει κάθε ένα από αυτά τα Pixels.

Χρωματικά, η οθόνη είναι κορυφαία ακόμα και σήμερα, αφού ακόμα και σε ακριβότερες συσκευές είναι  δύσκολο να βρει κανείς μια τόσο καλή LCD Οθόνη. Τα πάντα παρουσιάζονται με σχετικά έντονα και ζωντανά χρώματα, στο μέτρο πάντα του δυνατού, ενώ και οι γωνίες θεάσης είναι απόλυτα αποδεκτές.

Ο φωτισμός μάλιστα είναι ισχυρότερος από ότι περιμένει κανείς αρχικά, επιτρέποντας στην οθόνη του iPhone SE 2020 να είναι ορατή ακόμα και κάτω από το φως του ήλιου.

Παρότι η Apple δεν αναφέρει κάποια συγκεκριμένη πιστοποίηση για υποστήριξη HDR περιεχομένου, η οθόνη έχει ευρύ χρωματικό εύρος, και πολλά βίντεο με έντονα χρώματα και φωτεινό πλάνο αναπαράγονται πρακτικά με τον ίδιο τρόπο όπως σε μια HDR οθόνη.

Προφανώς και σε αυτό το μέγεθος, δεν είναι εύκολο να παρακολουθήσει κανείς μια ταινία στο Smartphone του, όμως το iPhone SE 2020 δεν είναι σχεδιασμένο για αυτή τη χρήση. Απευθύνεται σε αυτούς που ακόμα και στα μέσα του 2020 χρησιμοποιούν το Smartphone τους για πιο απλές καθημερινές εργασίες, και δεν έχουν πρόβλημα να προσαρμοστούν σε μια τόσο μικρή οθόνη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights