Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Apple iPhone SE 2020 Review: Σχεδιασμένο για συγκεκριμένο κοινό

Apple iPhone SE 2020 Review: Σχεδιασμένο για συγκεκριμένο κοινό

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα ενός τόσο μικρού Smartphone είναι οτι αναμενόμενα και η μπαταρία στο εσωτερικό του δεν μπορεί παρά να είναι αντίστοιχα μικρή. Το iPhone SE 2020 έρχεται με μια μπαταρία των 1.820mAh, που για τα δεδομένα του 2020 φαίνεται… αστεία μικρή.

Η απόδοση της όμως εξαρτάται σημαντικά από το πως το χρησιμοποιεί ο ιδιοκτήτης του. Η Apple φημίζεται για την πολύ καλή διαχείριση ενέργειας των συσκευών της σε κατάσταση αναμονής. Αυτό επιτρέπει στο iPhone SE 2020 να μπορεί να παραμείνει ενεργό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ότι περιμένει κανείς από μια μπαταρία αυτού του είδους.

Όταν όμως ο  ιδιοκτήτης του εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις βελτιωμένες επιδόσεις του και τις δυνατότητες του, η μπαταρία αυτή απλά δεν μπορεί να «ακολουθήσει». Ο ρυθμός με τον οποίο χάνει τη φόρτιση της είναι… εντυπωσιακός, και αγχωτικός για όποιον δεν θέλει να μείνει από μπαταρία στην διάρκεια της ημέρας.

Όμως έχουμε ήδη αναφέρει ότι το iPhone SE 2020 δεν απευθύνεται σε  αυτόν που θέλει να κάνει τα πάντα από το κινητό του τηλέφωνο. Οι χρήστες παλαιότερων συσκευών  της εταιρέιας που περιορίζονται σχεδον αναγκαστικά σε μια οθόνη αυτού του είδους, σε Social media χρήση και αποστολή και λήψη μηνυμάτων κάθε είδους, θα βγάλουν το εργάσιμο μέρος της ημέρας με το iPhone SE 2020.

Προφανώς και η μπαταρία δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις Gaming απαιτήσεις που μπορεί να έχει κάποιος από ένα Smartphone με τόσο ισχυρό Hardware όσο το iPhone SE 2020. Όμως και εδώ, αυτό είναι λιγότερο σημαντικό από την στιγμή που δύσκολα κάποιος θα προσπαθήσει να παίξει απαιτητικά παιχνίδια σε μια τόσο μικρή οθόνη.

Συμπέρασμα.

Είναι εμφανές ότι το iPhone SE 2020 δεν έχει σχεδιαστεί για να «πείσει» του χρήστες των Android smartphones να έρθουν στην Apple. Το απλό iPhone 11 είναι η πρόταση της εταιρείας που μπορεί να το πετύχει αυτό, με μοναδική ουσιαστική παραχώρηση την οθόνη του.

Το iPhone SE 2020 είναι σχεδιασμένο να προσφέρει μια οικονομική εναλλακτική σε όσους έχουν ένα παλαιότερο τηλέφωνο της εταιρέιας, και προκειμένου να μην δώσουν τα επιπλέον χρήματα για ένα από τα iPhone 11, «κοιτάζουν» με ενδιαφέρον την αγορά των Mid range Android smartphones.

Σε σύγκριση με αυτά, το iPhone SE 2020 είναι σημαντικά πιο ισχυρό, έχει μια αντίστοιχα καλή, αν όχι καλύτερη κάμερα και ζητάει σαν… παραχώρηση το μικρότερο μέγεθος και την μικρότερη μπαταρία του. Για έναν ιδιοκτήτη ενός iPhone 6S όμως όπως και ενός iPhone 7, οι παραχωρήσεις αυτές δεν υπάρχουν αφού η συσκευή του έχει ακριβώς αυτές τις διαστάσεις.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights