Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei MateBook X Pro Review: ‘Ενα κορυφαίο Premium Ultrabook

Huawei MateBook X Pro Review: ‘Ενα κορυφαίο Premium Ultrabook

απο Kostas Gliatiotis

Συνδεσιμότητα

Το Matebook X Pro έχει ένα σύνολο από θύρες που θεωρείται μάλλον ικανοποιητικό για ένα τόσο λεπτό μηχάνημα. Στην δεξία πλευρά του υπάρχει μια USB Type-A κανονικού μεγέθους,κάτι που δυστυχώς δεν θεωρείται πλέον δεδομένο, και απουσιάζει και από το αμέσως «μικρότερο» Matebook 13 της εταιρείας.

Στην δεξία πλευρά του, υπάρχουν δύο διαφορετικές USB Type-C θύρες, παρόλα αυτά, μόνο η μια με την αντίστοιχη ένδειξη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φορτίσει το ίδιο το Ultrabook. Δίπλα σε αυτη υπάρχει και μια υποδοχή ακουστικών, που συνεχίζει να είναι καλοδεχούμενη από όσους δικαίως δεν θέλουν να χρησιμοποιούν ασύρματα ακουστικά στην καθημερινότητα τους.

Όμως στη συσκευασία του Matebook X Pro περιλαμβάνεται και ένα Docking Station που η εταιρεία για ακόμα μια φορά σωστά θεωρεί ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να διαθέτει με έξτρα χρέωση. Αυτό περιλαμβάνει όπως και στο Matebook 13 ένα σύνολο από χρήσιμες επιλογες.

Υπάρχει και εδώ μια κανονικού μεγέθους USB θύρα, ενώ από την άλλη πλευρά του έχει μια HDMI για την σύνδεση του Matebook X Pro σε εξωτερική οθόνη ή/και τηλεόραση. Διπλά σε αυτή μια πιο … παλιά αλλά πάντα χρήσιμη VGA θύρα που χρησιμοποιείται ακόμα σε επαγγελματικά Monitor και μια ακόμα USB type-C θύρα.

Η χρησιμότητα του συγκεκριμένου Docking Station αφορά την ταυτόχρονη λειτουργία όλων των συσκευών που μπορεί να συνδέσει κανείς σε αυτό, ακόμα και την ταυτόχρονη φόρτιση του.

Για την ασύρματη συνδεσιμότητα, το Matebook X Pro εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες του Intel Wireless AC 9560 module που υπάρχει στο εσωτερικό του. Σε αυτές περιλαμβάνεται το 802.11AC πρότυπο με υποστήριξη 2Χ2 καναλιών για αξιόπιστη μεταφορά δεδομένων ακόμα και σε δίκτυα με αυξημένη κίνηση, αλλά και «κανάλια» με εύρος 160MHz κάτι που δεν θεωρείται δεδομένο στο 802.11AC μέχρι και σήμερα.

Μάλιστα το ίδιο Module προσφέρει και Bluetooth 5.0 συνδεσιμότητα, η οποία είναι πάντα χρήσιμη. Η 5.0 έκδοση του Bluetooth προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ταχυτητα σύνδεσης, κάτι που ειδικά στην μεταφορά ήχουν έχει δραματικά θετικές επιπτώσεις στην ποιότητα του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights