Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme 6 Pro Review: Ο ανταγωνισμός κάνει καλό

Realme 6 Pro Review: Ο ανταγωνισμός κάνει καλό

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Η Realme έχει μια ιδιαίτερα καλή παράδοση στην απόδοση της μπαταρίας των συσκευών της. Εκτός από την καλή χωρητικότητα τους, το λειτουργικό σύστημα κάνει εντυπωσιακά καλή δουλειά στην διαχείριση και τον έλεγχο των εφαρμογών, και μάλιστα το κάνει χωρίς «πολύπλοκες» ρυθμίσεις με τις οποίες πρέπει να ασχολήθεί κανείς.

Ακόμα και με την οθόνη των 90Hz, η μπαταρία του Realme 6 pro με χωρητικότητα 4.300 mAh μπορεί να το κρατήσει ανοιχτό για περισσότερο από μια ημέρα, ακόμα και όταν κάποιος είναι ιδιαίτερα σκληρός μαζί του.

Με συνεχόμενη λήψη φωτογραφιών, χρήση Social Media και βίντεο στο Youtube, η μπαταρία φτάνει να έχει περίπου 25% ακόμα διαθέσιμο το βράδυ της πρώτης ημέρας χρήσης. Ο χρόνος αυτός φτάνει με ευκολία τις δύο ημέρες για όσους δεν είναι τόσο απαιτητικοί με την συσκευή τους.

Όμως το Realme 6 pro φορτίζει και εντυπωσιακά γρήγορα για την κατηγορία του, με έως και 30W από τον φορτιστή που υπάρχει στην συσκευασία του. Μια πλήρης φόρτιση της μπαταρίας του, χρειάζεται λιγότερο από μια ώρα, χρόνος που είναι εντυπωσιακός και ιδιαίτερ πρακτικός.

Περισσότερο χρήσιμο όμως είναι ότι σε μισή ώρα η μπαταρία φορτίζει πάνω από το 60% ώστε να έιναι βέβαιο ότι θα βγάλει την υπόλοιπη ημέρα ακόμα και αν ο ιδιοκτήτης του… δεν έχει χρόνο να ολοκληρώσει την φόρτιση της.

Συμπέρασμα.

Ακόμα και αν η τιμή του Realme 6 Pro είναι ελάχιστα υψηλότερη από το ιδανικό, με δεδομένη και την «νέα» παρουσία της εταιρείας στη χώρα μας, δεν παύει να είναι ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον Smartphone με βάση αυτά που προσφέρει.

Οι κάμερες στο πίσω μέρος του προσφέρουν όλες τις διαφορετικές επιλογές που πρέπει να έχει κάποιος στην καθημερινότητα του, και η ποιότητα τους είναι ικανοποιητική έστω και χωρίς να ξεχωρίζει. Αντίστοιχα και οι επιδόσεις δεν έχουν κάτι να… ζηλέψουν από τον ανταγωνισμό της συσκευής.

Η οθόνη με τον ρυθμό ανανέωσης των 90Hz είναι ένα χαρακτηριστικό που δεν μπορεί να βρει κανείς εύκολα στην συγκεκριμένη κατηγορία τιμής, και ακόμα και με τους μικρούς περιορισμούς που φέρνει, την κάνουν πραγματικά διαφορετική και ευχάριστη σε καθημερινή χρήση.

Αυτό που έχει σημασία τελικά, είναι ότι μια σχετικά νέα εταιρεία όπως η Realme, μπορεί να προσφέρει μια πρόταση που είναι τόσο ολοκληρωμένη όσο χρειάζεται ωστέ να μην υπολείπεται του ανταγωνισμού της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights