Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme 6 Pro Review: Ο ανταγωνισμός κάνει καλό

Realme 6 Pro Review: Ο ανταγωνισμός κάνει καλό

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής Μνήμη.

Η σημαντικότερη ίσως διαφορά του Realme 6 pro από την «απλή» έκδοση, είναι ο επεξεργαστής που βρίσκεται στο εσωτερικό του. Αντί του Helio G90T, η εταιρεία έχει επιλέξει τον νεότερο Snapdragon 720G αυτή τη φορά από την Qualcomm.

Όπως έχουμε δει και άλλες φορές, η απόδοση του Snapdragon 720G είναι πρακτικά ίδια με αυτή του Helio G90T. Η σημαντικότερη διαφορά του είναι η κατασκευή του σε λιθογραφία 8nm που του επιτρέπει θεωρητικά να προσφέρει την απόδοση του αυτή με μειωμένη κατανάλωση ενέργειας.

Το Realme 6 pro έχει και 8 GB μνήμης RAM στην έκδοση που θα έρθει επίσημα στη χώρα μας, μνήμη που είναι σημαντικά μεγαλύτερη από κάθε άλλη συσκευή στην κατηγορία τιμής του. Παρότι σε καμία περίπτωση δεν είναι απαραίτητη για την ικανοποιητική λειτουργία του, εξασφαλίζει ότι σε βάθος χρόνου, το Smartphone θα παραμένει αποδοτικό ακόμα και όταν οι συνηθισμένες σε όλους μας εφαρμογές, γίνουν πιο απαιτητικές σε νεότερες εκδόσεις τους.

Στον τομέα των γραφικών, η Adreno 618 GPU έχει την ίδια απόδοση και εδώ με την Mali G76-MP4 του Helio G90T. Εδώ η διαφορετική τεχνική κατασκευής έχει πιο ορατά πλεονεκτήματα, αφού προσφέρει την απόδοση της αυτή με σημαντικά χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Σε συνδυασμό με την οθόνη των 90Hz, η Adreno 618 κάνει το Realme 6 pro ένα από τα καλύτερα Smartphones για Gaming στη συγκεκριμένη κατηγορία τιμής. Σχεδόν κάθε παιχνίδι που υπάρχει στο Play Store μπορεί να παίξει χωρίς κανένα πρόβλημα, με τα πιο απαιτητικά από αυτά, απλά να παίζουν σε μειωμένη λεπτομέρεια και ποιότητα γραφικών.

Στα 370 ευρώ που κοστίζει το Realme 6 pro, τα 128GB αποθηκευτικού χώρου που προσφέρει θεωρούνται «δεδομένα», και από αυτά, περίπου 110 είναι πραγματικά διαθέσιμα στον ιδιοκτήτη του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights