Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme 6 Pro Review: Ο ανταγωνισμός κάνει καλό

Realme 6 Pro Review: Ο ανταγωνισμός κάνει καλό

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Το Realme 6 pro συνεχίζει την πολύ καλή παράδοση της εταιρείας στον τομέα των οθονών, ειδικά για τον υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης που υποστηρίζει στα 90Hz. Αυτό δεν θεωρείται δεδομένο στην μεσαία κατηγορία τιμής, και αποτελεί σίγουρα ένα πλεονέκτημα του Smartphone όπως αντίστοιχα και η οθόνη του Realme 6.

Η διαγώνιος τώρα, έχει μεγαλώσει ελάχιστα στις 6.6 ίντσες, με την διαφορά όμως να μην είναι ιδιαίτερα ορατή. Η ανάλυση της οθόνης παραμένει στα 2400×1080 pixels, με την επιπλέον κάθετη ανάλυση να καλύπτει την διαφορά λόγω της αναλογίας πλευρών που είναι και εδώ στο 20:9.

Με αυτή την αναλογία, η οθόνη είναι λίγο πιο στενή και πιο ψηλή από το συνηθισμένο, κάτι που όμως βολεύει ιδιαίτερα σε καθημερινή χρήση. Επειδή είναι λίγο πιο στενό, είναι πιο εύκολο να το χρησιμοποιεί κανείς με το ένα χέρι, ενώ το αυξημένο ύψος προβάλει περισσότερο περιεχόμενο ταυτόχρονα.

Χρωματικά, η εταιρεία έχει κάνει ότι καλύτερο «μπορεί» με την οθόνη του Realme 6 pro, χωρίς να ξεφεύγει όμως από το συνηθισμένο στη συγκεκριμένη κατηγορία. Η οθόνη αυτή, είναι ρυθμισμένη να έχει έντονα και ζωντανά χρώματα, μέχρι το σημείο όμως που αυτά παραμένουν ρεαλιστικά.

Αν ο ιδιοκτήτης του Smartphone το επιθυμεί, μπορεί να αλλάξει αυτή την χρωματική απόδοση ανάλογα με τις δικές του προτιμήσεις. Αυτό που θα θέλαμε από την οθόνη του Realme 6 pro είναι να αλλοιώνεται λιγότερο η απόδοση της όταν την κοιτάει κανείς υπό γωνία. Η αντανάκλαση του φωτισμού είναι ορατη στο τζάμι της οθόνης, ενώ και τα χρώματα είναι λιγότερο έντονα.

Η επιλογή της οθόνης αυτής, λόγω του ρυθμού ανανέωσης των 90Hz έχει σαν αποτέλεσμα ο φωτισμός της να είναι λίγο χαμηλότερος από το ιδανικό. Ακόμα και στην μέγιστη ένταση του, υπάρχουν φορές που είναι δύσκολο να δει κανείς την οθόνη σε εξωτερικούς χώρους και ειδικά κάτω από το φως του ήλιου. Χωρίς το φαινόμενο να είναι ενοχλητικό, είναι στο όριο του να σκεφτεί κανείς αν αξίζει να θυσιάσει το πόσο ευανάγνωστη είναι η οθόνη, προκειμένου να κερδίσει αυτόν τον ρυθμό ανανέωσης.

Τέλος, στην αριστερή πάνω γωνία της οθόνης, υπάρχει μια μικρή οβάλ… τρύπα που περιέχει τις δύο διαφορετικές κάμερες που έχει το Realme 6 pro στην μπροστινή πλευρά του. Η εταιρεία έχει κάνει καλή δουλειά ώστε να «κρύψει» όσο μπορεί την τρύπα αυτή με ένα έξυπνα σχεδιασμένο Background. Το μοναδικό ουσιαστικό μειονέκτημα είναι ότι το σύνολο των ειδοποιήσεων μεταφέρεται προς τα αριστερά, κάτι που οπτικά χρειάζεται μερικές ημέρες μέχρι να το συνηθίσει κανείς.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights