Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Redmi Note 9 Pro Review: Το κορυφαίο Mid-range

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Review: Το κορυφαίο Mid-range

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Στον τομέα της μπαταρίας, η Pro έκδοση είναι και πάλι πρακτικά ίδια με το Note 9S, με την χωρητικότητα να είναι έτσι και αλλιώς ιδιαίτερα μεγάλη στα 5.020 mAh.

Στην πράξη, η μπαταρία αυτή είναι ικανή να παρέχει δύο ημέρες αρκετά καλής χρήσης, κάτι που δεν θεωρείται δεδομένο πλέον ακόμα και στην μεσαία κατηγορία τιμής.

Αυτό που έχει περισσότερο σημασία όμως, είναι ότι ακόμα και αν κάποιος είναι ιδιαίτερα απαιτητικός με το Smartphone του, η μπαταρία αυτή θα βγάλει με άνεση μια ημέρα χρήσης. Στο τέλος αυτής θα έχει περίπου 25-30% ακόμα διαθέσιμο, που είναι υπερ αρκετό σαν περιθώριο ασφαλείας μέχρι να φτάσει και πάλι στον… φορτιστή του.

Ο φορτιστής αυτός αλλά και η ταχεία φόρτιση που υποστηρίζει το Note 9 Pro είναι «αναβαθμισμένα» στα 30W αντί για 18W στο Note 9S. Η αλλαγή αυτή μειώνει τον χρόνο φόρτισης σε περίπου 1 ώρα, που είναι αξιοθαύμαστη επίδοση για μια μπαταρία με αυτή τη χωρητικότητα.

Συμπέρασμα.

Η Xiaomi θεωρεί σωστά, ότι στην κατηγορία τιμής κάτω των 300 ευρώ, ακόμα και 30 ευρώ διαφορά στην τιμή έχουν σημασία. Η εταιρεία προκειμένου να καλύψει όλες αυτές τις απαιτήσεις, έχει φροντίσει ώστε και για το 2020 να έχει διαθέσιμη μια πλήρη γκάμα προτάσεων επίσημα στη χώρα μας για τις ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου.

Το Note 9 Pro αποτελεί την καλύτερη συσκευή της εταιρείας στην μεσαία κατηγορία, που μαζί με το εντυπωσιακό Mi 10 Lite που θα έρθει σύντομα, προσφέρει σχεδόν όλα όσα χρειάζεται κανείς στην καθημερινότητα του. Με επιδόσεις που προσφέρουν άνετη και απροβλημάτιστη χρήση, μια κάμερα που καλύπτει σχεδόν όλες τις συνθήκες φωτογράφισης με άνεση, και κατασκευή από υλικά που ταιριάζουν στην κατηγορία, το Note 9 Pro είναι σχεδόν άριστο σε όλα.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights