Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme X3 SuperZoom Review: Περισσότερα από μια κάμερα

Realme X3 SuperZoom Review: Περισσότερα από μια κάμερα

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Το X3 SuperZoom έρχεται με μια οθόνη που αποτελεί κάτι το ασυνήθιστο για την εταιρεία αλλά και την αγορά γενικότερα. Παρότι πρόκειται για ένα LCD Panel, έχει εντυπωσιακά υψηλό ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz που μάλιστα είναι υψηλότερος από αυτόν στις οθόνες των X2 Pro και X50 Pro 5G.X3 SuperZoom

 

Η εμπειρία χρήσης που προσφέρει η οθόνη με αυτόν τον ρυθμό ανανέωσης είναι σίγουρα καλύτερη από το συνηθισμένο, αν και πρακτικά είναι δύσκολο να εντοπίσει κανείς διαφορά σε σύγκριση με μια οθόνη των 90Hz. Εδώ πιθανότατα η Realme έκανε μια επιλογή της LCD οθόνης προκειμένου να διαχωρίσει το X3 SuperZoom από  το κορυφαίο της Smartphone, και επέλεξε τον ρυθμό  ανανέωσης των 120Hz σαν έναν τρόπο να προσφέρει κάτι επιπλέον.

Η χρωματική απόδοση της οθόνης δεν ξεχωρίζει από το συνηθισμένο για ένα LCD Panel, χωρίς όμως αυτό να αποτελεί μειονέκτημα. Η εταιρεία την έχει «ρυθμίσει» ώστε να προσπαθεί να παράγει ρεαλιστικά χρώματα χωρίς εντυπωσιασμούς και υπερβολές. Το X3 SuperZoom έχει ενα ξεχωριστό Mode που προσπαθεί να αλλάξει την συμπεριφορά αυτή όταν προβάλλονται φωτογραφίες και βίντεο, προκειμένου η οθόνη να είναι πιο ζωντανή και ευχάριστη. Η ονομασία του είναι OSIE effect και το περίεργο είναι ότι δεν υπάρχει καμία επιπλέον περιγραφή για το πως ακριβώς λειτουργεί.

Εδώ πρέπει να αναγνωρίσουμε στο X3 SuperZoom ότι προσφέρει και την δυνατότητα προβολής HDR περιεχομένου, που δεν θεωρείται δυστυχώς δεδομένη ακόμα και στην κατηγορία τιμής του, και πόσο μάλλον για μια LCD οθόνη. Το Smartphone αναγνωρίζεται κανονικά από το Youtube για την προβολή βίντεο σε HDR αλλά και από την εφαρμογή του Netflix.

Συνολικά, η οθόνη του X3 SuperZoom αποτελεί ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα του, και καταφέρνει με τον καλύτερο τρόπο να δείξει ότι ένα LCD panel μπορεί να είναι απόλυτα ικανοποιητικό σε κάθε τομέα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights