Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme X3 SuperZoom Review: Περισσότερα από μια κάμερα

Realme X3 SuperZoom Review: Περισσότερα από μια κάμερα

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής Μνήμη

Για τον επεξεργαστή στο εσωτερικό του X3 SuperZoom η εταιρεία έχει κάνει μάλλον την καλύτερη διαθέσιμη επιλογή. Σε μια κατηγορία τιμής που συνήθως οι περισσότερες εταιρείες επιλέγουν έναν επεξεργαστή της σειράς Snapdragon 7XX, το X3 SuperZoom έρχεται με τον αμέσως προηγούμενο κορυφαίο Snapdragon 855 Plus.

Το Plus στην ονομασία του δηλώνει ότι είναι η πιο ισχυρή και γρήγορη διαθέσιμη έκδοση του. Στην πράξη αυτό σημαίνει λίγο υψηλότερη συχνότητα λειτουργίας για την κάρτα γραφικών του και για τον ισχυρότερο από τους τέσσερις «δυνατούς» πυρήνες επεξεργασίας του.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Snapdragon 855 plus είναι  πλέον γνωστά, αφού είναι ο ίδιος που έχει στο εσωτερικό του και το X2 Pro της εταιρείας. Οι επιδόσεις που προσφέρει είναι με χαρακτηριστική άνεση απλά καλύτερες από κάθε άλλη συσκευή σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Μάλιστα, το X3 SuperZoom έρχεται στη χώρα μας σε μια έκδοση με 256GB αποθηκευτικού χώρου και 12GB μνήμης RAM που είναι περισσότερα από το συνηθισμένο ακόμα και σε σύγκριση με σημαντικά ακριβότερα Smartphones του ανταγωνισμού του.

Αντίστοιχα και στον τομέα της παραγωγής γραφικών, ο Snapdragon 855 Plus και η Adreno 640 GPU στο εσωτερικό του καλύπτουν με άνεης τις απαιτήσεις κάθε… Gamer και όχι μόνο. Η χαμηλότερη ανάλυση της οθόνης του στα 2400×1080 pixels, επιτρέπει στην Adreno 640 να αποδίδει εντυπωσιακά καλά, ακόμα και με τον υψηλό ρυθμό ανανέωσης των 120Hz.

Το X3 SuperZoom είναι σχεδιασμένο να αλλάζει «δυναμικά» τον ρυθμό αυτό ανανέωσης, προκειμένου να τον μειώνει σε παιχνίδια και εφαρμογές που δεν τον υποστηρίζουν ή απλά δεν έχει νόημα η χρήση του. Αυτό σημαίνει ότι η απόδοση του σε παιχνίδια όπως το PUBG και το Call of Duty Mobile συνδυάζεται με πολύ καλά επίπεδα κατανάλωσης ενέργειας αλλά και λογική θερμοκρασία λειτουργίας. Αυτή μάλιστα δεν αυξάνεται ποτέ σε σημείο που να πρέπει το X3 SuperZoom να μειώσει την απόδοση του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights