Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme X3 SuperZoom Review: Περισσότερα από μια κάμερα

Realme X3 SuperZoom Review: Περισσότερα από μια κάμερα

απο Kostas Gliatiotis

H Realme είναι η μοναδική εταιρεία που σε τόσο μικρό διάστημα από την δημιουργία της, έχει καταφέρει να παρουσιάσει μερικές ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και ανταγωνιστικές συσκευές. Προφανώς και η «σχέση» της με την OnePlus και την OPPO που ανήκουν στον ίδιο όμιλο έχει συμβάλει σε αυτό, παραμένει όμως «κατόρθωμα» το ότι η εταιρεία έχει δημιουργήσει τον δικό της… χαρακτήρα. Το X2 Pro που αποτελούσε μέχρι πριν λίγους μήνες το κορυφαίο Smartphone της, ήταν και παραμένει εντυπωσιακό ειδικά για τα χρήματα που κοστίζει. Παρότι το X50 Pro 5G έχει πλέον «αναλάβει» τον ρόλο της κορυφαιας πρότασης για την Realme, το X3 SuperZoom έρχεται για να καλύψει τις απαιτήσεις όσων δεν αναζητούν ένα ομολογουμένως ακριβότερο Smartphone.

Στο συγκεκριμένο Review θα δούμε τι ακριβώς προσφέρει το X3 SuperZoom, και φυσικά αν αυτά είναι αρκετά για να δικαιολογήσουν και την ύπαρξη του αλλά και την τιμή πώλησης του. Προφανώς ο τομέας στον οποίο δίνει έμφαση η εταιρεία είναι αυτός της φωτογραφίας, όμως το Smartphone έχει πολλές ακόμα ενδιαφέρουσες δυνατότητες που θα γνωρίσουμε αναλυτικά.

Σχεδιασμός.

Η Realme φημίζεται για την «απλή» σχεδίαση των περισσότερων της Smartphones που δεν προσπαθεί να εντυπωσιάσει, αλλά παραμένει πολυτελής και κορυφαία όπως πρέπει να είναι ακόμα και στην μεσαία κατηγορία τιμής.

Το X3 SuperZoom δεν ανήκει στην μεσαία κατηγορία, και βρίσκεται ακριβώς πάνω από αυτή, κάτι που κάνει μερικές από τις επιλογές της εταιρείας να μην είναι …. ιδανικές. Το Smartphone είναι προφανώς κατασκευασμένο από γυαλί στην οθόνη αλλά και το πίσω μέρος του, για κάποιο λόγο όμως το πλαίσιο του είναι κατασκευασμένο από πλαστικό. Η συγκεκριμένη επιλογή έχει τα πλεονεκτήματα της σε ότι αφορά το συνολικό βάρος, όμως δεν ταιριάζει απόλυτα στα χρήματα που κοστίζει το X3 SuperZoom.

X3 SuperZoom

Να επιστρέψουμε όμως στα θετικά, αφού συνολικά το Smartphone αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους άλλους τομείς. Το γυάλινο πίσω μέρος, στην συσκευή που μας παραχώρησε η εταιρεία για την δοκιμή της, είναι ιδιαίτερα ποιοτικό αλλά και με μια ματ υφή που το κάνει και πιο πολυτελές αλλά περιορίζει και το πόσο φαίνονται οι… δαχτυλιές σε αυτό.

Οι τέσσερις διαφορετικές κάμερες του X3 SuperZoom βρίσκονται στην αριστερή πάνω γωνία σε αυτό το πίσω μέρος, και παρά τις πολλές και διαφορετικές δυνατότητες τους δεν προεξέχουν ιδιαίτερα.

X3 SuperZoom

Όλα αυτά έχουν ίσως μικρότερη σημασία από τη στιγμή που κατά κανόνα οι περισσότεροι βάζουν το Smartphone τους σε μια θήκη, και εδώ είναι πάντα καλοδεχούμενο το ότι η εταιρεία δίνει αυτή τη θήκη στην συσκευασία των προϊόντων της. Έχουμε πει και άλλες φορές μάλιστα, ότι μας αρέσει η προσοχή στην λεπτομέρεια σε αυτές τις θήκες. Εκτός από το ότι είναι πιο… χοντρές ώστε να προστατεύουν καλύτερα σε τυχόν πτώση, έχουν στις άκρες τους και τέσσερα μικρά «πτερύγια» που δεν επιτρέπουν στην οθόνη να ακουμπάει σε επιφάνειες.

X3 SuperZoom

Στο πρακτικό κομμάτι τώρα, επειδή το X3 SuperZoom δεν έχει AMOLED οθόνη, δεν μπορεί να έχει ενσωματωμένο σε αυτή και τον αισθητήρα αποτυπωμάτων. Έτσι η εταιρεία έχει επιλέξει να τον τοποθετήσει στο πλήκτρο ενεργοποίησης, σε ένα σημείο που πλέον φαίνεται ότι αποτελει το συνηθισμένο για τις περισσότερες συσκευές.

Αυτό που έχει πάντα σημασία είναι η απόδοση του, και εδώ το X3 SuperZoom δεν απογοητεύει. Η ταχύτητα ανάγνωσης του αποτυπώματος είναι εντυπωσιακή, και μάλιστα το Smartphone «ξυπνάει» πολύ γρήγορα και την οθόνη του. Με αυτόν τον τρόπο, υ συνολική αίσθηση που αφήνει για το πόσο γρήγορα ξεκλειδώνει είναι κοντά στο άριστο για οποιαδήποτε κατηγορία και είδος αισθητήρα αποτυπωμάτων.

Θα θέλαμε από το X3 SuperZoom να έχει και θύρα για ακουστικά, μια παράλλειψη που παρόλα αυτά μπορεί εν μέρη να δικαιολογηθεί σε ένα Smartphone που εστιάζει κυρίως στον τομέα της φωτογραφίας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights