Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme X3 SuperZoom Review: Περισσότερα από μια κάμερα

Realme X3 SuperZoom Review: Περισσότερα από μια κάμερα

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία

Το X3 SuperZoom έρχεται με μια μπαταρία των 4.200 mAh στο εσωτερικό του. Η απόδοση της συνεχίζει την εντυπωσιακά καλή παράδοση που έχει η εταιρεία στον συγκεκριμένο τομέα.

Το Smartphone μπορεί να βγάλει με άνεση δύο ημέρες αρκετά καλής χρήσης, ακόμα και με την οθόνη του ρυθμισμένη στα 120Hz. Ειδικά με την επιλογή της αυτόματης προσαρμογής του ρυθμού ανανέωσης ενεργή, η εξοικονόμιση ενέργειας όταν δεν χρειάζεται ο ρυμός αυτός είναι πάντα καλοδεχούμενη.

Η εταιρεία έχει επιλέξει να διαχωρίσει το X3 SuperZoom από το X2 Pro και το X50 Pro 5G και να του «επιτρέψει» να φορτίζει με … μόλις 30W αντί για την κορυφαία φόρτιση με 50W αυτών των δύο συσκευών.

X3 SuperZoom

Παρόλα αυτά, και πάλι η μπαταρία του μπορεί να γεμίσει πλήρως σε μια ώρα, χρόνος που είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικός.

Συμπέρασμα.

Το X3 SuperZoom είναι σχεδιασμένο να προσφέρει ότι καλύτερο έχει η εταιρεία στον τομέα της φωτογραφίας, με την κάμερα με το 5Χ οπτικό zoom να το κάνει να ξεχωρίζει ακόμα και σε σχέση με το κορυφαίο της X50 Pro 5G. Όμως εκτός από τις κάμερες αυτές, που είναι πραγματικά βελτιωμένες, το Smartphone είναι συνολικά μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πρόταση για την κατηγορία τιμής του.

Η οθόνη με τον ρυθμό ανανέωσης των 120Hz είναι καλύτερη από ότι περιμένει κανείς αρχικά από ένα LCD Panel, ενώ οι επιδόσεις του είναι σε επίπεδα που δεν μπορεί να βρει κανείς εύκολα στα ίδια χρήματα. Αν συνδυάσει κανείς όλα αυτά με την όμορφη κατασκευή και την πολύ καλή μπαταρία, έχει ένα σύνολο πολύ καλύτερο από ότι θα περίμενε κανείς από μια νέα σχετικά εταιρεία όπως η Realme.

Ένα σύνολο που πρέπει κανείς να υπολογίσει στην αναζήτηση της επόμενης του συσκευής, και ένα σύνολο που συμβάλει ιδιαίτερα στον να καθιερωθεί και γενικότερα η Realme σαν ένας βασικός «παίκτης» στην αγορά των Smartphones.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights