Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A20s Review: Κανένας λόγος ύπαρξης

Samsung Galaxy A20s Review: Κανένας λόγος ύπαρξης

απο Kostas Gliatiotis

Η εποχή που η Samsung αποτελούσε σχεδόν «μονόδρομο» ακόμα και στην χαμηλότερη κατηγορία τιμής έχει (ευτυχώς) περάσει προ πολλού. Χρειάστηκε μερικά χρόνια, και προσπάθεια από τον ανταγωνισμό της, προκειμένου να αποδείξει πλέον πέρα από κάθε αμφιβολία ότι κάθε άλλη εταιρεία μπορεί στα χρήματα αυτά να προσφέρει συνολικά πολύ καλύτερες προτάσεις. Δυστυχώς για την Samsung, φαίνεται να μην έχει αλλάξει κάτι σημαντικά, αφού η εταιρεία προσπαθεί να «πείσει» το αγοραστικό κοινό ότι το όνομα που δημιούργησε τα προηγούμενα χρόνια είναι από μόνο του αρκετό για να δικαιολογήσει τις σημαντικές ελλείψεις των δικών της προτάσεων.

Κάπως έτσι λοιπόν, και με την ελπίδα να παραμείνει ανταγωνιστική σε μια κατηγορία που ουσιαστικά δεν έχει παρουσία, η εταιρεία αποφάσισε να φέρει και επίσημα στη χώρα μας το Galaxy A20s. Το Smartphone έχει πλέον αρκετούς μήνες που κυκλοφορεί σε άλλες χώρες, και ο μοναδικός λόγος που πλέον είναι επίσημα διαθέσιμο και στην Ελλάδα, είναι ότι μόνο αυτό… μπορεί η Samsung να κατεβάσει κάτω από το ψυχολογικό όριο των 200 ευρώ.

Εϊναι όμως αναμενόμενο, ότι ένα Smartphone σαν και αυτό, που έτσι και αλλιώς δεν ήταν ανταγωνιστικό όταν έγινε επίσημα γνωστή η ύπαρξη του, δεν θα μπορεί τόσους μήνες μετά να «τα βάλει» με τις νεότερες και σημαντικά καλύτερες προτάσεις του ανταγωνισμού του.

Σχεδιασμός.

Για την εξωτερική εμφάνιση του Galaxy A20s, η εταιρεία προφανώς και επέλεξε να διατηρήσει τον γνώριμο σχεδιασμό των υπόλοιπων συσκευών της. Στην συγκεκριμένη κατηγορία τιμής αυτό είναι μάλλον αναμενόμενο, και η λύση που επιλέγει σχεδόν κάθε άλλη εταιρεία για τις δικές της προτάσεις.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι ενώ οι ανταγωνιστές της Samsung προσπαθούν να συνδυάσουν την οικονομική αυτή εμφάνιση και κατασκευή με όσο το δυνατόν καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά για την κατηγορία, όπως θα δούμε στην συνέχεια, το Galaxy A20s δεν καταφέρνει να κάνει κάτι αντίστοιχο.

Η πίσω πλευρά του φιλοξενεί τις τρεις διαφορετικές κάμερες του, αλλά και τον αισθητήρα αποτυπωμάτων, που χωρίς μια AMOLED οθόνη δεν έχει… άλλο σημείο στο οποίο θα μπορούσε να τοποθετηθεί. Στα θετικά θα πρέπει να αναφέρουμε την πολύ καλή ταχύτητα αλλά και αξιοπιστία του, κάτι που κάνει περίεργη την … εμμονή της Samsung να τον ενσωματώνει στην οθόνη των ακριβότερων μοντέλων της σειράς, ακόμα και αν το τελικό αποτέλεσμα είναι δραματικά χειρότερο.

Η πλαστική κατασκευή του Galaxy A20s δεν διαθέτει ούτε τις μικρές λεπτομέρειες στον σχεδιασμό των αμέσως ακριβότερων συσκευών της σειράς. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει ξεχωριστή «επίστρωση» που να αντανακλά τον φωτισμό με υποκειμενικά έστω όμορφο τρόπο, με αποτέλεσμα το Smartphone να δείχνει μια ιδιαίτερα απλή και φθηνή πλαστική κατασκευή.

Προφανώς και το πλαϊνό του μέρος δεν θα μπορούσε να είναι κατασκευασμένο από κάποιο άλλο υλικό, και έτσι το πλαστικό και εδώ συμβάλλει στην δημιουργία της εικόνας ενός πολύ απλού Smartphone.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights