Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A20s Review: Κανένας λόγος ύπαρξης

Samsung Galaxy A20s Review: Κανένας λόγος ύπαρξης

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής Μνήμη.

Αν υπάρχει κάτι όμως που ενοχλεί περισσότερο από όλα στο Galaxy A20s είναι η επιλογή που έχει κάνει η εταιρεία για τον επεξεργαστή στο εσωτερικό του. Ο Snapdragon 450 είναι πλέον.. .τριών χρονών, και ήταν εντυπωσιακά παλιός ακόμα και όταν το Galaxy A20s παρουσιάστηκε επίσημα, πολύ καιρό πριν έρθει και στη χώρα μας.

Οι επιδόσεις που προσφέρει ο συγκεκριμένος επεξεργαστής, ήταν απλά ικανοποιητικές για την οικονομικότερη κατηγορία πριν τρία χρόνια, κάτι που προφανώς δεν ισχύει πλέον. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το Smartphone να είναι ενοχλητικά αργό ακόμα και σε σχετικά απλές καθημερινές εργασίες.

Ακόμα όμως και αν κάποιος κάνει… υπομονή, και θεωρήσει ότι οι καθυστερήσεις αυτές και τα μικρά κολλήματα δεν είναι τόσο ενοχλητικά, το σημαντικότερο πρόβλημα είναι τι θα γίνει σε βάθος χρόνου.

Ένας επεξεργαστής που είναι ήδη εντυπωσιακά παλιός, έχει ήδη χάσει την απόδοση του με τις εφαρμογές να είναι όλο και πιο απαιτητικές. Σε λιγότερο από δύο χρόνια από σήμερα, το Galaxy A20s θα έχει στο εσωτερικό του ένα συνολικό Hardware που θα προσφέρει απόδοση τεσσάρων χρονών, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Εννοείται εδώ, ότι τα 3GB μνήμης RAM στην βασική έκδοση του Galaxy A20s δεν βοηθούν τη συγκεκριμένη κατάσταση, ακόμα και αν κάτω από τα 200 ευρώ, θεωρούνται συνηθισμένα και σε άλλες συσκευές.

 

Αντίστοιχα, στον τομέα των γραφικών, είναι … αστείο να βλέπει κανείς την Adreno 506 σε ένα Smartphone στα μέσα του 2020. Η συγκεκριμένη GPU ήταν απλά καλή ένα χρόνο πριν την εμφάνιση του Snapdragon 450, ήταν απλά αποδεκτή σε αυτόν όταν έγινε διαθέσιμος, και είναι απλά αστεία όπως αναφέραμε για την σημερινή εποχή.

Εννοείται ότι το Galaxy A20s δεν μπορεί να παίξει ακόμα και όχι ιδιαίτερα απαιτητικά παιχνίδια, σε μια κατηγορία τιμής που ο ανταγωνισμός και πάλι είναι σημαντικά ισχυρότερος.

Φυσικά, η εταιρεία δεν θα μπορούσε να μην… ενοχλήσει και με την επιλογή του αποθηκευτικού χώρου. Στα μέσα του 2020, προσφέρει μόλις 32GB ονομαστικά στο Galaxy A20s, σε μια εποχή που στα 200 ευρώ μπορεί να βρει κανείς ακόμα και συσκευές με … 128GB διαθέσιμα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights