Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A20s Review: Κανένας λόγος ύπαρξης

Samsung Galaxy A20s Review: Κανένας λόγος ύπαρξης

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η μπαταρία στο εσωτερικό του Galaxy A20s είναι και το μοναδικό του στοιχείο που δεν ενοχλεί, αφού η χωρητικότητα των 4.000 mAh είναι απόλυτα ικανοποιητική.

Αν λοιπόν κανείς επιλέξει ένα Smartphone με μέτρια οθόνη, απλά ικανοποιητική κάμερα, επιδόσεις που δεν καλύπτουν ούτε τα βασικά πλέον, θα έχει τουλάχιστον αρκετά καλή απόδοση από την μπαταρία.

Το OneUI γραφικό περιβάλλον της εταιρείας προσφέρει ένα σύνολο από επιλογές διαχείρισης ενέργειας είτε αυτόματα από το ίδιο, είτε από τον χρήστη που θέλει να… ασχοληθεί. Οι δύο ημέρες χρήσης είναι «εύκολες» για το Galaxy A20s, αφού έτσι και αλλιώς δεν έχει κάτι στο εσωτερικό του που να καταναλώνει ιδιαίτερα υψηλά ποσά ενέργειας.

Με την Samsung να μην προσφέρει αποδεκτή ταχεία φόρτιση σε σχεδόν κανένα από τα Smartphones της στην μεσαία κατηγορία τιμής (εκτός του έτσι και αλλιώς ακριβού Α71…), δεν θα περίμενε κανείς από το Galaxy A20s να υποστηρίζει κάτι περισσότερο από τα 15W.

Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται περισσότερο από 1.5 ώρα για να γεμίσει πλήρως την μπαταρία με αυτή την χωρητικότητα, και αυτό σε μια εποχή που και πάλι ο ανταγωνισμός είναι σαφώς καλύτερος.

Συμπέρασμα.

Όπως αναφέραμε και στην αρχή του συγκεκριμένου Review, το Galaxy A20s δεν είναι ένα νέο Smartphone. Έχει μάλιστα αντικατασταθεί ουσιαστικά από το Galaxy A21s που επίσης έχουμε ήδη γνωρίσει. Η εμφάνιση του στη χώρα μας με τόση καθυστέρηση, οφείλεται όπως επίσης αναφέραμε στην… ανάγκη της Samsung να έχει μια συσκευή διαθέσιμη κάτω από το ψυχολογικό όριο των 200 ευρώ.

Όμως επειδή είμαστε πλέον στα μέσα του 2020, όλο και περισσότεροι υποψήφιοι αγοραστές γνωρίζουν πλέον πως να αναζητήσουν την καλύτερη συσκευή που μπορούν  να αγοράσουν με τα χρήματα που διαθέτουν. Η εποχή που το όνομα της Samsung ήταν αρκετό για πολλούς από αυτούς, έχει αρχίσει να τελειώνει, και η εταιρεία δεν μπορεί να αγνοεί για πολύ καιρό ακόμα τον ανταγωνισμό της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights