Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A20s Review: Κανένας λόγος ύπαρξης

Samsung Galaxy A20s Review: Κανένας λόγος ύπαρξης

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Ειναι προφανές ότι η Samsung «στηρίζει» τις ελπίδες της για την εμπορική επιτυχία του Galaxy A20s στην μεγάλη σε μέγεθος οθόνη του. Σε αυτή την κατηγορία τιμής, αναμενόμενα η οθόνη αυτή είναι LCD τεχνολογίας.

Αυτό που δεν είναι αναμενόμενο όμως, είναι η ενοχλητικά χαμηλή της ανάλυση των 1560×720 pixels. Με τον ανταγωνισμό να προσφέρει εντυπωσιακά πολλές συσκευές με οθόνη υψηλότερης ανάλυσης σε αυτά τα χρήματα, είναι περισσότερο από εμφανές ότι με αυτή την οθόνη στο Galaxy A20s η Samsung απλά προσπαθεί να μειώσει όσο το δυνατόν περισσότερο το κόστος.

Η προσπάθεια αυτή είναι άμεσα εμφανής και στην χρωματική απόδοση της οθόνης. H Samsung είχε μια καλή παράδοση στην επιλογή ποιοτικών LCD οθονών η οποία δυστυχώς εδώ δεν συνεχίζεται.

Η οθόνη του Galaxy A20s έχει ενοχλητικά μικρές γωνίες θεάσης, με την αντανάκλαση από τον φωτισμό και την χρωματική αλλοίωση να γίνονται άμεσα ορατά μειονεκτήματα της. Σε συνδυασμό με την όχι υψηλή ένταση του φωτισμού αυτού, δείχνουν με τον χειρότερο τρόπο την χαμηλή ποιότητα της συγκεκριμένης οθόνης.

Προκειμένου να γίνει πιο… ελκυστική, η οθόνη του Galaxy A20s παράγει ζωντανά και έντονα χρώματα, κάτι που στην πράξη όμως την «ζημιώνει» ακόμα περισσότερο. Η αλλοίωση σε μικρή γωνία είναι πάντα πιο έντονη και άμεσα ορατή όσο πιο ζωντανό είναι ένα χρώμα, και ακόμα περισσότερο όταν ο φωτισμός αντανακλά και αυτός στο τζάμι πάνω από την ίδια την οθόνη.

Σε κάθε περίπτωση, είναι βέβαιο ότι το Galaxy A20s αποτελεί έναν συμβιβασμό σε ποιότητα απεικόνισης, συμβιβασμό που πλέον δεν πρέπει να κάνει κάποιος ακόμα και σε ένα τόσο οικονομικό Smartphone. Την εποχή που η Xiaomi έχει το Redmi 9 διαθέσιμο με τιμή ακόμα χαμηλότερη από αυτή του Galaxy A20s, και μάλιστα με σημαντικά καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά στο σύνολο, όπως και το Realme 6i αλλά και το P40 Lite E, η Samsung δείχνει για μια ακόμα φορά ότι είτε δεν την ενδιαφέρει (κακώς) είτε δεν γνωρίζει καν τι προσφέρει ο ανταγωνισμός της (ακόμα χειρότερα).

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights