Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi 10T Pro Review: Επίθεση στην κορυφή

Xiaomi Mi 10T Pro Review: Επίθεση στην κορυφή

απο Kostas Gliatiotis

Αν υπάρχει μια εταιρεία που γνωρίζει καλύτερα από τον ανταγωνισμό της πως να κατασκευάζει κορυφαία Smartphones σε πραγματικά ελκυστική τιμή πώλησης, αυτή είναι η Xiaomi. Η εταιρεία συνεχώς παρουσιάζει νέες προτάσεις σχεδιασμένες να καλύψουν τις απαιτήσεις αλλά και τις οικονομικές δυνατότητες κάθε αγοραστή, χωρίς όμως να θυσιάζουν τίποτα από αυτά που πλέον θεωρεί κανείς δεδομένα στην καθημερινή του χρήση. Η νέα σειρά Mi 10T συνεχίζει την παράδοση αυτή, με τρία διαφορετικά μοντέλα, που σε λίγες ημέρες από σήμερα θα ξεκινήσουν να πωλούνται επίσημα στη χώρα μας από την Info-Quest που αποτελεί τον επίσημο εισαγωγέα της Xiaomi.

Στο συγκεκριμένο Review θα γνωρίσουμε μαζί το κορυφαίο μοντέλο της σειράς, το Mi 10T Pro, ένα Smartphone που παρά τα χαρακτηριστικά του έρχεται σε μια πραγματικά ενδιαφέρουσα τιμή πώλησης.

Σχεδιασμός.

Η Xiaomi γνωρίζει πολύ καλά πως να κάνει τις δικές της συσκευές να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό τους, χωρίς όμως να διατηρεί τον ίδιο ακριβώς σχεδιασμό σε κάθε μια από αυτές.

Το Mi 10T Pro, ειδικά στο σχεδόν… ασημί χρώμα που είχαμε στα χέρια μας για το Review του, είναι ένα πραγματικά εντυπωσιακό Smartphone σχεδιασμένο να τραβάει την προσοχή. Η πίσω αυτή πλευρά του, είναι κατασκευασμένη από γυαλί, ένα υλικό που δυστυχώς άλλες εταιρείες δεν θεωρούν δεδομένο ακόμα και σε σημαντικά ακριβότερες συσκευές.

Αν υπάρχει εδώ μια διαφορά σε σύγκριση με το έτσι και αλλιώς ακριβότερο Mi 10 Pro, είναι η «γυαλιστερή» υφή στο πίσω αυτό μέρος του Mi 10T Pro, που κάνει τα σημάδια από το χέρι να είναι πιο ορατά. Παρόλα αυτά, η εταιρεία παραδοσιακά περιλαμβάνει και μια θήκη στη συσκευασία, η οποία στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει και ένα διαφορετικό σχέδιο.

Σε αυτό το πίσω μέρος βρίσκονται και οι τρεις κάμερες του Mi 10T Pro, ως συνήθως πλέον στην αριστερή πάνω γωνία, με μια διάταξη παρόλα αυτά που τονίζει (και καλά κάνει..) την βασική από αυτές με τον αισθητήρα των 108ΜΡ. Αν υπάρχει κάτι θετικό, είναι ότι το πλαίσιο που έχουν αυτές οι κάμερες δεν προεξέχει ενοχλητικά από την υπόλοιπη συσκευή, και δεν ενοχλεί ιδιαίτερα όταν ακουμπά σε μια επίπεδη επιφάνεια.

Η μπροστινή πλευρά τώρα, καλύπτεται σχεδόν εξ ολοκλήρουν από την μεγάλη οθόνη των 6.67 ιντσών. Εδώ παρότι η εταιρεία έχει επιλέξει ένα LCD Panel, για λόγους που θα αναλύσουμε στην συνέχεια, το πλαίσιο γύρω από την οθόνη είναι εντυπωσιακά μικρό. Με αυτόν τον τρόπο, οι συνολικές διαστάσεις του Mi 10T Pro παραμένουν σε πολύ λογικά επίπεδα.

Στο πρακτικό κομμάτι τέλος, η απουσία της αντοχής στο νερό και τη σκόνη, μπορεί εύκολα να δικαιολογηθεί σε ένα Smartphone με αυτό το κόστος, όμως αυτό που δεν αφαίρεσε η εταιρεία από το Mi 10T Pro είναι η στερεοφωνική αναπαραγωγή ήχου.

Το ακουστικό στο πάνω μέρος του, λειτουργεί σαν δεύτερο στερεοφωνικό ηχείο, και έχει μια δεύτερη «οπή» στο πλαίσιο προκειμένου να αναπαράγεται σωστά και με ένταση ο ήχος. Παρότι η συνολική απόδοση των δύο ηχείων δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτή των Mi 10 και Mi 10 Pro, η διαφορά είναι ιδιαίτερα μικρή, και αφορά κυρίως την αναπαραγωγή έντονου μπάσου. Η μέγιστη ένταση τους είναι απόλυτα ικανοποιητική, ενώ μας άρεσε ιδιαίτερα και το πόσο «ισορροπημένος» είναι ο ήχος από το κανονικό ηχείο και το ακουστικό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights